Hova lett a főváros pénze? Mire költötte el Karácsony Gergely?

2023. április 19. 13:31

A főváros baloldali vezetése sem buzdíthat törvénysértésre senkit.

2023. április 19. 13:31
null
Fidesz Budapest
Facebook

„Karácsony Gergelyre is igaz az a Margaret Thatcher-i mondat, hogy a baloldallal az a baj, hogy előbb-utóbb mindig kifogy mások pénzéből.

Köztudott, hogy Tarlós István 214,2 milliárd forintos megtakarítással adta át a főváros vezetését három és fél évvel ezelőtt. A főváros adóbevételei azóta jelentősen nőttek. 2021-ben 20, tavaly 30 milliárd forinttal, idén pedig 76,4 milliárd forinttal több az iparűzési adóból származó bevétele Budapestnek, a korábban tervezetthez képest. Karácsony Gergelyék az emelkedő adóbevételek ellenére a pénzügyi tartalékot mára felélték, 25,5 milliárd forintra csökkentették.

Hova lett a főváros pénze? Mire költötte el Karácsony Gergely?

A szolidaritási adó tervezett be nem fizetéséhez pedig csak annyit fűznénk hozzá, hogy szerintünk a törvényeket mindenkinek be kell tartani! A főváros baloldali vezetése sem buzdíthat törvénysértésre senkit, mert az egy önkormányzati vezető, mint hivatalos személy részéről bűncselekmény.

De nem vagyunk meglepődve! Gyurcsány Ferenc kiadta az utasítást. Egy a Spirit FM-nek adott interjúban azt mondta: a főpolgármester nem viszi bele eléggé Budapestet a kormány elleni harcba.

Karácsony Gergely nem csinál most se mást, mint teljesíti Gyurcsány Ferenc utasítását. Azért támadja ismét a kormányt, hogy főpolgármester maradhasson. Közben Gyurcsányék zavartalanul szétlopják Budapestet.”

***

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. május 11. 04:28
Hol a bizonyíték arra; hogy mennyi volt 2019-ben?, mert ilyen kimutatásokat én is tudok csinálni ex has!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez így nulla! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Átvétel/átadás pecsét aláírás nélkül? Ennyi erővel lehetett volna több ezer mrd is, csak éppen hülye aki elhiszi!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mr.Woof
2023. április 20. 08:15
Az állampárt célja Budapest kivéreztetése és a budapestiek megbüntetése, amiért nem Tarlósra szavaztak!
Secnir
2023. április 20. 07:58
"Köztudott, hogy Tarlós István 214,2 milliárd forintos megtakarítással adta át a főváros vezetését három és fél évvel ezelőtt." -amiről kb egy hónapra r kiderült, hogy hamis állítás "A főváros adóbevételei azóta jelentősen nőttek. 2021-ben 20, tavaly 30 milliárd forinttal, idén pedig 76,4 milliárd forinttal több az iparűzési adóból származó bevétele Budapestnek, a korábban tervezetthez képest." -amit az állam a covid időszak alatt egy egyszerű kormányrendelettel elvett budapesttől. apropó covid: vége van, vissza kéne adni budapestnek az IPA-t, halló! "Karácsony Gergelyék az emelkedő adóbevételek ellenére a pénzügyi tartalékot mára felélték, 25,5 milliárd forintra csökkentették." -nem. mivel nem kapták meg az IPA-t, EZÉRT élték fel a tartalékot. a kormány szó szerint kiéhezteti a fővárost. tehát. hová lett budapest pénze?
Akitlosz
2023. április 20. 00:37
Hova lett Magyarország pénze? Ki csinált 44+++ billió forint államadósságot? Ennek messze több mint a fele kb. 27+++ billió a Fidesz sara és "csak" kb. 17 billió az összes többié, a Kádár rendszert is beleértve. Ki tette tönkre (leginkább) a forintot? 1 1946-os forint = 1 676,23 mai forint. A többszörösükre emelkedtek az árak csak 2010. óta is, amióta a Fidesz kormányoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!