Magyarország felforgatásán dolgozó, békétlenséget szító, külföldről támogatott kommunista szélhámos vagy

2023. április 28. 15:32

Semmi több.

2023. április 28. 15:32
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Igen, mindent tudunk rólad. Magyarország felforgatásán dolgozó, békétlenséget szító, külföldről támogatott kommunista szélhámos vagy. Semmi több.

A nyugati antifa barátaid az erőszak számtalan formáját alkalmazzák politikai céljaik elérésére, és ezt a “kultúrát” igyekszel meghonosítani itthon is. Nem fog menni.

Jó hétvégét!”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 248 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. május 01. 09:10
Ki jelent veszélyt a demokráciára? Nem hagy fel a kordonbontással Hadházy Ákos, aki több civil szervezet által meghirdetett tüntetés után a Sándor-palotához vonulva esne neki ismét az építési területet körülvevő rácsoknak. A május 3-ra szervezett demonstráció előkészületiből kiderül, azért a Szent István-bazilikánál kezdenek, mert a karmelitánál „a rendőrség nem engedélyezné a tüntetést, ezért csak együtt vonulnak oda a tüntetők”. A szándékos rongálásra való buzdítás mellett még az is szerepel a tervben, hogy „nőket, fiatalokat, időseket” kell a tömeg szélére, illetve az első sorba állítani, hogy a rendőrség emberei ne számítsanak inzultálásra. https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/05/ujabb-botranyra-keszulnek-soros-civiljei Utcai harcokra buzdít a szélsőbaloldali Antifa május elsején LÁZADÁST SZÍTANAK A HAMMERBANDE VEZETŐJÉNEK PERE MIATT https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/05/utcai-harcokra-buzdit-a-szelsobaloldali-antifa-majus-elsejen
syphax
2023. április 30. 07:59
"...Magyarország felforgatásán dolgozó, békétlenséget szító, külföldről támogatott kommunista szélhámos vagy"!!!---ÉS OKLEVELES CÉGÉRES BÁJGUNÁR, ÖNTETSZELGŐ, BAJKEVERŐ SENKI!
pemete jakab
2023. április 29. 19:05
"Magyarország felforgatásán dolgozó, békétlenséget szító, külföldről támogatott kommunista szélhámos vagy" Kádár-korszakot idéző mondat, csak ott a kommunista helyett imperialista szerepelt.
Doromb13
2023. április 29. 13:12
Ti pedig az újkori Magyarország legcinikusabb,legártalmasabb árulói vagytok minden egyes megmozdulásotokkal és szavaitokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!