Ezt már nem lehet bírni tovább, inkább kevesebb párt kellene

2023. április 20. 06:53

Hallottuk ezt a hatvani piacon és azt is, hogy a városukat is tönkretette a Fidesz.

2023. április 20. 06:53
null
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Facebook

„A hatvani piacon gyűjtöttünk aláírásokat és beszélgettünk az emberekkel. Kolber István és Sermer Ádám is azt hallgatta velem együtt, hogy ezt már nem lehet bírni tovább. Inkább kevesebb párt kellene, és hogy városukat is tönkretette a Fidesz.

Hajrá DK!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marcon
2023. április 21. 22:23
Zsolt, lehet, hogy a Hunyadi téren ezt mondta nektek néhány, a feltűnően occsó lángosra váró járókelő, de a Csányin titeket csak Debil Klánnak neveznek. Csak egyetérteni tudok, szóval azért lejjebb az arccal... :-D
Sulammit
2023. április 20. 17:13
Kevesebb párt? Én a dk-ra gondoltam. Hát te Gréczi?
Palatin
2023. április 20. 15:19
Gréczyre a magyarok igazán büszkék lehetnek. Ö az egyetlen politikus a világon, akinek nemi szerveit a választói müködés közben láthatták. Ami a funkcionalitást illeti ezek szerint igencsak meggyözönek találták, amit láttak, hiszen azért került egész magasra az ellenzéki top-listán. Ö az egytelen biztos befutó az árnyékkormány miniszteri listáján. A pletykák szerint Bárca Nélküli Miniszter lesz. Gratulálok. Gréczy legalább egyéniben már bizonyított, a többiek még nem tartanak itt. Szerintem Gyurcsánynak már két kéz is keves lenne, Klárika is panaszkodik rá a szükebb baráti körben ... Gyurcsány hiába erölködik, Gréczy a húzó a DK-ban. Amig Gyurcsány neki készülödik, Gréczy már leteker két menetet is. Öt csak biztatni kell és teszi a dolgát: Gréczy mester kapd elö a lompost, Rezsiturbó és kézihajtány kell most. Nem megyünk mi drága örömházba, Két fürge kézzel hozd a népet lázba.
tapir32
2023. április 20. 14:42
Az ellenzéknek nincs és nem volt olyan embere akiről elhitte volna az emberek többsége, hogy alkalmas miniszterelnöknek. Az ellenzéknek nincs és nem volt olyan programja amiről elhitte volna az emberek többsége, hogy az az ország érdekét szolgálja. A baloldalinak nevezett összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik azért, hogy mindenütt az aktuális világpiaci ár érvényesüljön. Ez a felelőtlen politizálás! Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna. Mindenki örülhet, hogy nem jutottak hatalomra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!