Duzzadó szégyenlista

2023. április 14. 07:16

A német külügyminiszter, Annalena Baerbock újabb olcsó győzelmet aratott a tébláboló árnyékkancellár Olaf Scholz felett.

2023. április 14. 07:16
null
Deme Dániel
Deme Dániel
Magyar Nemzet

„A német külügyminiszter, Annalena Baerbock újabb olcsó győzelmet aratott a tébláboló árnyékkancellár Olaf Scholz felett, aminek eredményeként Németország is csatlakozik az Európai Unió Bíróságán a gyermekvédelmi törvény miatt az Európai Bizottság által Magyarország ellen indított perhez. Finnország is, némileg szánalmas módon, miután megkapta a magyar címeres pecsétet a NATO jelentkezőívére, új szövetségesünk első lépésként ezt azzal köszönte meg, hogy azonnal elgáncsolt minket. Ezzel tizenötre bővült azon országoknak a szégyenlistája, amelyek fontosabbnak tartják a legújabb amerikai deviáns divatideológia előtti meghajlást, mint saját gyermekeik szellemi és testi biztonságát.

Íme a szégyenlista: Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Luxemburg, Málta, Németország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Szlovénia. Plusz két magát szintén országnak képzelő intézmény: az Európai Parlament és az Európai Bizottság. De a lista elejére tehetnénk a mindezt megrendelő Egyesült Államokat is, amely szoros, de mondhatnánk, Soros-együttműködésben az európai baloldallal szítja hazánk ellen a gyűlöletet.”

 

 

Nyitókép: KAY NIETFELD / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salitis
2023. április 15. 08:58
Ne keverjük a népszerűséghajhász divatmajom kurmányokat az országokkal! Attól, hogy a német kurmány támogatja a pedofíliát, még nem biztos, hogy Németország is támogatja.
Brandon the great Negro
2023. április 14. 22:43
Nyugat az új Kelet.
nebulo15
2023. április 14. 15:19
Jó a fotó a zöld boszorkányról, valahogy nem volt ideje egy félnapot suvickoltatni a pofáját. (Éves szinten több mint 120000 euró közpénzt költött a pofájára mint irták....)
pollip
2023. április 14. 13:11
Ez a lista azért nagyon érdekes, mert az amerikai vezetés alatt álló Szlovénia kivételével egyetlen egy kkeu-i ország sincs rajta. Olaszország sincs rajta:-) Ez az első nagyon megosztó és elválasztó kérdés az EU-ban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!