Nőies dolgok, mint Vásárhelyi Mária

2023. április 13. 11:26

Mi mindenesetre nagyon jól szórakozunk a véreres szemekkel fröcsögésen és habzó szájakon.

2023. április 13. 11:26
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„A bolsi-komcsi-neoszivárványos marxisták soha nem voltak semmi másra képesek, mint szégyenkezni amiatt, hogy magyarok, és ennek általában nagy nyilvánosság előtt hangot is adnak, hátha kapnak valamilyen alamizsnát a szivárványszínű Nyugatról.

Mi is szégyenkezünk miattuk, és mi örülnénk neki a legjobban, ha végre befogadná őket valaki, hogy ne kelljen velünk élniük, de mivel az ezeket még a »haladó« Nyugat is megveti, ezért szomorúak, frusztráltak és ezt rajtunk vezetik le. Mi mindenesetre nagyon jól szórakozunk a véreres szemekkel fröcsögésen és habzó szájakon. Ezek amúgy épp annyira nőies dolgok, mint Vásárhelyi Mária.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ebalint
2023. április 13. 21:01
Nőies dilgok... Ez a némber nőnek számít?
NERbot
2023. április 13. 14:00
Női mivoltában támadni embereket szép, kereszténykonzervatív cselekedet.
yanoo
2023. április 13. 13:21
Vásárhelyimarisnak nem női identitása van, hanem lámpaernyő. Tiszteljük már meg a fogyatékos ( liberális, eurokommunista, nyugatszovjet, stb...) állampolgártársainkat, hogy figyelembe vesszük melyik genderbe tartoznak.
Gentry69
2023. április 13. 12:24
Miből gondolod, hogy irónia? Te vagy az első, aki ezt hiszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!