Miközben a Momentum oszlopos hülyegyerekei a földön fetrengtek...

2023. április 05. 16:01

...addig Magyarországon az élet a szokásos mederben, normálisan zajlott.

2023. április 05. 16:01
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„Miközben a Momentum oszlopos hülyegyerekei a földön fetrengtek, és megint totál hülyét csináltak magukból, addig Magyarországon az élet a szokásos mederben, normálisan zajlott: reggel a szülők suliba vitték a gyerekeiket, mielőtt dolgozni mentek. A madarak csicseregtek, a nap sütött, az április szellő pedig hűvös nyugalommal, magabiztos lendülettel szalad körbe a tavaszi városon.

Talán valaki megemlítette a vásárcsarnokban, hogy mintha valaki obégatott volna a karmelitánál ma. De gyorsan el is terelte a témát az ennél sokkal fontosabb kérdés: »Maradhat egy kiló húsz a darált marha?«.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. április 06. 19:54
/az április szellő pedig hűvös nyugalommal, magabiztos lendülettel szalad körbe a tavaszi városon./ És Dezse Balázson maradt a sapka. És szimpatikusan kidugta a fejét, mint az Unikum, a tintásüvegből. És az élet folyik tovább és a férfiből férj, a barátnőből feleség, a szeretetből gyerek. Csak semmi különös.
Újjáélesztett Dodó
2023. április 06. 15:38
Az iskolában azért lehetne jobb a helyzet, vagy az már abnormális lenne?
simonné
2023. április 06. 15:00
Államférfiak....
galancza
2023. április 05. 20:40
"kedves" balos-ballikos patkányok! Csak így tovább! Ezzel az aberrált, aljas, hazug magatartásotokkal a Fidesz következő 2/3- szolgáljátok! Köszönjük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!