A pápa nem hallgatott a világszerte Magyarország ellen aknamunkát végző liberális bennfentesek súgására

2023. április 28. 15:11

Lehet újabb gumicsontot keresniük, esetleg megkérhetik Őszentségét, hogy segédkezzen a Karmelita körüli szombati és vasárnapi kordonbontásban. Hátha!

2023. április 28. 15:11
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„A balos ultima ratio: game over

Honi ellenzékünk és a tágabb európai mainstream képviselői lélegzet visszafojtva várták Őszentsége magyarországi első beszédét. Elképzelésük szerint a Szentatya vádbeszédet tart majd és kiátkozza Orbán Viktort, a kormányt és a nyugati elvárások szerint pellengérre állítva hazánkat negatív, intő példaként helyezi a vicsorgó »haladóink«” lábai elé.

Tévedtek. A pápa nem hallgatott a világszerte Magyarország ellen aknamunkát végző liberális bennfentesek súgására és felemelő, elismerő hangon szólt Magyarországról. A hazai és nemzetközi baloldal mindig és minden helyzetre alkalmazott ultima ratioja, azaz Orbán nemzetközi kiközösítésének kísérlete, ha úgy tetszik karaktergyilkolásának reménye ismételten csúfos kudarcot vallott.

Lehet újabb gumicsontot keresniük, esetleg megkérhetik Őszentségét, hogy segédkezzen a Karmelita körüli szombati és vasárnapi kordonbontásban. Hátha!

A hazai konzervatív oldal is bontani fog, na nem kordont, hanem pezsgőt. Haladárjaink pedig kiírhatják Molnár Áron kedvezményes árú pólóira, hogy a játéknak ez esetben is vége, azaz: GAME OVER! Perintfalvi Rita teológus pedig korrigálhatja előzetesen tett szánalmas elvárását, sejtetését. Ez lenne a minimum.”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna 03
2023. április 29. 19:05
A liberálkannibál oldal - világszerte - fölgyűrheti az ingujjait. Ebből a pápalátogatásból nem tudnak jól kijönni. Őszentsége tálcán hozta az újabb 2/3-ot.
Ehetős Odó
2023. április 29. 16:01
Ez megint nem a lipsik napja. Nem elég, hogy itt jár körbe Krisztus helytartója, ráadásnak még szegény Vágót is pont ma szólította magához az Úr. Kész katasztrófa. Megy is az őrjöngés teljes fordulaton.
Ati Papa
2023. április 29. 14:20
A pápa kb. másfél évvel ezelőtti látogatásakor csak néhány órát töltött Magyarországon az aljas módon összeállított protokoll miatt. Mivel itt olyan szeretettel, királyi pompával fogadtuk mint sehol máshol kinyílt a szeme. Az viszont erős jellemre vall, hogy elhajtotta a rosszindulatú, hülye tanácsadókat és kikötötte, hogy visszajön Magyarországra miközben biztosan sok dolognak utána- nézett. Meg is jött, sok programmal, sok szeretettel fogadjuk.
Pelso j.
2023. április 29. 12:27
A pápa és a kordon..... Te szerencsétlen, huszadrangú udvari bolond.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!