Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Ezért bontjuk el a kordont újra meg újra

2023. április 17. 22:42

A ‘89 körül született első szabad magyar generáció nem tűri el a jogellenes állapotot.

2023. április 17. 22:42
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„A bíróság ítéletében kimondta: szükségtelen és aránytalan volt a Karmelita köré kordont húzni, ráadásul az újságírók jogait is csorbította.

A ‘89 körül született első szabad magyar generáció nem tűri el a jogellenes állapotot, ezért bontjuk el a kordont újra meg újra.”

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

***

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jostothu
2023. április 21. 18:30
Karácsony Gergely egy fogalmatlan vizesnyolcas, egy semmirekellő lusta és buta ember. Még elvetemültnek sem mondanám, mert arra is alkalmatlan. Egy bárgyún mosolygó nagyra nőtt óvodás. Egyszerűen érthetetlen hogy lett az ami lett. Ez a jellemzés erre a puncipöcsre is passzol, ezért másolom ide.
XTRO
2023. április 18. 23:15
Faszfej, azért bontjátok mert nem ismeritek fel , hogy ez építési kordon . A rollert is lemostad.. mit várhatunk ? Tényleg nincs egy értelmes, hasznos gondolat ,a szabad generáció képviselőinek hazudjátok magatokat ez szégyen rájuk nézve..
világbéka
2023. április 18. 21:34
Megerősítik a védelmet: biztonsági őröket toboroz a budapesti amerikai nagykövetség „Álláslehetőségek az Amerikai Nagykövetségen! Motivált szakembereket keresünk” – erről tett közzé bejegyzést a Facebook-oldalán a budapesti amerikai nagykövetség. A kapcsolódó álláshirdetésben az látszik, hogy határozott időre szóló, teljes állásban kívánnak foglalkoztatni legalább öt biztonsági őrt. Nem teljesen egyértelmű, mindenesetre a fizetésnél mintegy 4,5 millió forintos összeget tüntettek fel. Ez jó eséllyel éves bér lehet. Vagyis a havi alapbér 375 ezer forint körül mozoghat, ami például jócskán elmarad a BKV-s átlagos buszsofőri jövedelemtől. Igaz, van 13. havi fizetés és ingyenes konditerem-használat is. Ezért a leginkább a beléptetést és a látogatók ellenőrzését kell elvégezni. De a feladatok leírásában az is szerepel, hogy az őrség megvédi az Egyesült Államok kormányának személyzetét és létesítményeit. Az állást nem töltheti be akárki: legalább egyéves katonai, rendőri vagy magán biztonsági cégnél szerzett tapasztalat szükséges, illetve a középfokú iskolai végzettség is elvárás. https://www.vg.hu/kozelet/2023/04/megerositik-a-vedelmet-biztonsagi-oroket-toboroz-a-budapesti-amerikai-nagykovetseg
tartarossz.blog
2023. április 18. 18:05
A 89-es generációnak sajnos lövése nincs mi a szabadság, még definiálni sem tudjátok. A Maslow-piramis alapján 1. Ha minden állampolgár egészséges ivóvízhez 2. Ételhez 3. Lakhatáshoz 4. valamint munkához juthat, valamint ha munkaképessége egészsége leromlott akkor megfelelő rokkantsági járulékhoz, amiből az 1.2.3. pont abszolválása nem jelent nehézséget Ebből következően ez a szerencsétlen generáció nem szabadnak született hanem kvázi fogvatartottnak a szocializmus által nyújtott szabadsághoz képest! Nem véletlen az sem, hogy 1919-ben a kiváló Szamuely Tibor elsőként és a Tanácsköztársaságunk első napján a rokkant proletárok korábbi rendszerekben való sanyarú helyzetére hívta föl a figyelmet azért, hogy ez az új rend ne kövesse el ezt a hibát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!