Dollármédia-munkásnak lenni a világ egyik talán legalantasabb melója

2023. április 18. 17:13

Nálatok kötelező a nemzetietlen gyűlölködés a magyarsággal szemben?

2023. április 18. 17:13
null
Baczkó Norbert
Facebook

„Azt az »egy darabka Magyarországhoz tartozó Ukrajnát« KÁRPÁTALJÁNAK hívják! Dollármédia-munkásnak lenni a világ egyik talán legalantasabb melója, de ők még büszkék is rá...

Nálatok kötelező a nemzetietlen gyűlölködés a magyarsággal szemben? Úgy megnézném, meddig bírnád abban a »darabka Ukrajnában« – ahogyan a körúton belülről látszik...

Őszintén meglep, hogy ennyi év után is meg tudtok döbbenteni a bunkóság potméterének tekergetésével...”

Nyitókép: Baczkó Norbert Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
18.0 fok
2023. április 19. 22:37
"Dollármédia-munkásnak lenni a világ egyik talán legalantasabb melója" talán. de a tiéd, mint nerszolga duplanulla, egészen biztosan, "talán" nélkül az.
Akitlosz
2023. április 19. 13:39
"Dollármédia-munkásnak lenni a világ egyik talán legalantasabb melója Baczkó Norbert Facebook" Akkor minek csinálja? Ennyire nincsen önbecsülése? Dészbukkra firkálásból élni propagandistaként nagyon silány.
Falióra tábornok
2023. április 18. 23:13
biztos tök jó hely volt a rántotthús-magyarország, de erről pontos információja a jelenleg élők közül senkinek nincs. azoknak sincs, akik mindegy milyen indíttatásból mindenhova odabiggyesztik az egykori határok kontúrját. talán szép volt, talán jó volt, viszont kurvára elmúlt, basszátok meg. magyargyűlöletnek venni azt, hogy mindig van (és lesz) valaki, aki ezt a képetekbe vágja, az meg nettó szánalom.
tapir32
2023. április 18. 22:09
Gyurcsány az igazi csicska. Annak, aki kárt okoz Magyarországnak vagy a kormánynak annak a seggét nyalja. Sajnálatos módon az ellenzéki sajtó jelentős része is csak ennyire képes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!