A „ruszkik haza!” után pedig máris itt állunk a felszabadító szovjeteknél

2023. április 18. 18:48

Hát nem fantasztikus? S ez ugyanaz a szovjet hadsereg, amelyik végig rabolta Magyarországot.

2023. április 18. 18:48
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„»Amikor összegyűlünk, hogy újra elmeséljük a holokauszt történetét, joggal dicsőítjük a felszabadítókat, rácsodálkozunk a túlélők kitartására és emberségére, valamint a megölt milliók miatti felbecsülhetetlen veszteségre.«

Ez volna az idézet, amelyet most körbejárunk.

Az idézet Pressmantől származik, aki mindezt a holokauszt magyar áldozatainak emléknapján préselte ki magából. Természetesen néhány nappal azután, hogy kifizetett egy plakátkampányt, amelynek központi »gondolata« az 1956-os magyar forradalom egyik jelszavának, a »Ruszkik, haza!« jelszónak felmelegítése volt az amerikai deep state becstelenségének kondérjában.

A »Ruszkik, haza!« után pedig máris itt állunk a felszabadító szovjeteknél.

Hát nem fantasztikus? Ez a »felszabadító« szovjet hadsereg ugyanaz a hadsereg, amelyik a Molotov–Ribbentrop-paktum alapján a második világháború elején hátba támadta az élet-halál harcot vívó lengyeleket, majd Katynban az NKVD lemészárolta a lengyel társadalom elitjét, katonatiszteket, értelmiségieket, diákokat. Aztán ráfogták az egészet a németekre, s a mindvégig jó oldalon harcoló lengyelek megkapták jutalmul azt, amit mi büntetésből: negyvenöt év kommunizmust és szovjet érdekszférát. (Csak egy közbevetés: akkor mi a rossz oldalon álltunk, ellenben mindvégig lengyel testvéreinket segítettük, akkor is, amikor Horthy megtagadta Hitler követelését, miszerint zárja le a menekülő lengyelek elől a határt, s akkor is, amikor Varsóban magyar bakák harcoltak lengyel felkelők oldalán. Ehhez képest az amerikaiak egy fűszálat nem tettek keresztbe a lengyelekért, akik a szövetségeseik voltak, és amerikai ügyész, együtt az angollal meg a franciával szemlesütve és kussolva hallgatta végig, ahogy a szovjet vádló ráolvassa Katynt a vádlottak padján ülő német tisztekre. S most a lengyel miniszterelnök éppen azt jelenti be, hogy helyettünk a románokkal készül szorosabbra fűzni az együttműködést, továbbá fenntartás nélkül kiszolgálja az amerikaiakat. Hát, lelkük rajta…)

S ez ugyanaz a szovjet hadsereg, amelyik végig rabolta, fosztogatta, gyilkolta Magyarországot, amelyik magyar nők és asszonyok tízezreit erőszakolta meg. S ha már holokauszt: ezek ugyanazok a szovjetek (Sztálin), akik a kínai határ mellé, Birobidzsánba telepítették ki az oroszországi zsidókat, akik kirakatperekben üzentek hadat a zsidó értelmiségnek, ezek ugyanazok a szovjetek, akik első körben tették magukévá Karl Marx antiszemitizmusát.”

Pressman a szovjet megszállókról: Joggal dicsőítjük a felszabadítókat

Az amerikai nagykövet az érdekes megnyilvánulást ráadásul röviddel a „Ruszkik, haza!” plakátkampány után tette.

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2023. április 19. 08:10
A sok műveletlen nyugati és ukrán paraszt meg elhiszi, hogy lehet párhuzamot vonni '56 és a mostani Ukrán háború közé. Az egyik még csak nem is tojás. - Magyarország semmilyen külső támogatást nem kapott! - Nyugat már Jaltában megállapodott a háború utáni játékszabályokról az Oroszokkal, ezért ültek ölbe tettkézzel. - A szovjetek, merthogy akkor még az ukránok is kivették a részüket ebből, megszállták 56-ban Magyarországot a Nyugat meg elárulta. Az egyikkel legalább tudtuk hányadán állunk. Keserű lesz az ukrán felismerés hogy ez utóbbi lesz az egyetlen hasonlóság ha elhallgatnak a fegyverek.
Hydra Esus
2023. április 19. 06:52
Nem a "jó oldalon", hanem a hazájukért és az életükért.
tartarossz.blog
2023. április 19. 01:11
" Antiimperialisták a békéért Magyarok! Európa Népei! Állítsuk meg a háborút! Földrészünkön egy éve ismét háború dúl, pusztítást és szenvedést okozva Európában és azon túl. Ismét felütötte fejét a gyűlölet, a rasszizmus és a kirekesztés a ruszofóbia formájában. Ebből a gyűlölködésből és vérontásból csak a tőkéseknek, elsősorban NATO-t irányító Amerikai Egyesült Államok katonai-ipari komplexumának, energia-iparának és pénzügyi szektorának van haszna, míg az öldöklés, az áruhiány és az infláció miatt a népek szerte a világon szenvednek tőle." https://www.amiidonk.hu/hirek/kulfold-2/antiimperialistak-a-bekeert/
tartarossz.blog
2023. április 19. 00:44
A Szovjetunió történelmi nagysága és a magyar és nemzetközi forradalmi munkásmozgalom története,küldetése felbecsülhetetlen érték számunkra proletároknak, ahogy felbecsülhetetlen érték a Kádár-rendszer is, csak Budapesten összkomfortos lakások százezrei épültek föl nagyjából a hetvenes évek elejétől kezdve. A Paksi Atomerőművet is a szocializmus hozta létre, és a két fő budapesti metrovonalat is, ti a szarba se vagytok bayer!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!