Felháborítónak gondolom a Bagdy Emőkét ért gúnyolódás ilyen erejű kihangosítását!

2023. április 24. 15:13

Egyre többször találkozhatunk olyan társaságokkal, ahol az ambíció jobbról előzi a tehetséget.

2023. április 24. 15:13
null
Dobsa István
Facebook

„Kezdhetném azzal, hogy nevenincs, szakmailag teljesen súlytalan gittegylet minősít éppen az ezzel ellenkező szempontok alapján működő személyeket. Most Bagdy Emőkét.

Ez talán még nem is meglepő, hiszen felgyorsult életünkben egyre többször találkozhatunk olyan személyekkel, társaságokkal, ahol az ambíció jobbról előzi a tehetséget.

A probléma nem is igazán abból adódik, hiszen mindenki előtt adott a szólás lehetősége, a vizsgabiztos pedig maga a társadalom, de azt, hogy az ehhez hasonló intellektuális ámokfutásokhoz, gyorsítópályát biztosítanak magukat felelősségteljesnek valló médiumok, az viszont elítélendő!

Felháborítónak gondolom a Bagdy Emőkét ért gúnyolódás ilyen erejű kihangosítását!”

Provokál a Szkeptikus Társaság: Laposföld-díjra jelölték Bagdy Emőke korszakos pszichológust

A Szkeptikus Társaság 2021-ben hirdette meg először az úgynevezett Laposföld-díjat, amit akkor a vírusszkeptikus Gődény György kapott. A társaság 2023-ban ebbe a kompániába akarja beleerőltetni többek között Bagdy Emőke pszichológust, a magyar pszichológia korszakos alakját, tanszékvezető egyetemi tanárt, számtalan tudományos díj birtokosát.

 

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoth
2023. április 26. 14:24
A szkeptikus tudtommal nem azt jelenti hogy valaki 1000 el tolja a ballib marxista propagandát,és aki nem,azt meg még ő mondja hülyének..elég érdekes...na meg milyen platformról is???kik ezek???
Bernard
2023. április 26. 08:19
Ez is vitatott.
mvargaanita
2023. április 24. 20:23
Ezek a szkeptikusok Bagdy Emőkének a seggeven sincsenek. Egy újságíró hogy minosithet egy tudóst. Nevetséges.
rendesember
2023. április 24. 19:59
Ez nem gúnyolódás, hanem a wokeizmus és a az eltörlés kultúrájának meghonosítása Magyarországon. Most kell fellépni ellene, nem amikor már érzékenyítve leszünk erre is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!