Alinsky-módszer: ismét utcai provokációt szervezett a dollárbaloldal

2023. április 24. 20:45

De a magyarok nem kaphatóak rá: nagyon kevesen voltak kint, a szokásosnál is kevesebben.

2023. április 24. 20:45
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Alinsky-módszer: ismét utcai provokációt szervezett a dollárbaloldal, Hadházy Ákos és a momentumosok egyre erőszakosabb eszközökkel igyekeznek felhívni magukra a figyelmet.

Az amerikai demokraták elvárásait elnézve, a jövőben még erőszakosabbak lesznek! Hogy mi ezzel a cél? Legyártani a fotókat a balliberális sajtónak. Destabilizáció.

De a magyarok nem kaphatóak rá: nagyon kevesen voltak kint, a szokásosnál is kevesebben.

A kint provokálók főnöke, Gyurcsány anno a rendőrökkel elverette a tüntetőket, most a dollárbalosoknak semmi bajuk nem lehet, mert Magyarországot szerencsére nem Gyurcsány vezeti!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERbot
2023. április 25. 15:51
Valaki adjon már egy doboz Sanax-ot szegény Dánielnek, mert láthatóan egyre nő a szorongásszintje.
syphax
2023. április 25. 12:04
"..Jámbor és az antifái agresszívek?.." ÜHÜM! AGRESSZIV ELMABAJOS ÁLLATOK. SZÉT KELL CSAPNI KÖZÖTTÜK!!!
olajfa1
2023. április 25. 10:56
Pressman úr jót tesz a FIDESZ-nek! Mert a tüntetők megkapják a dollárjaikat... a készenléti rendőrök a plussz pénzt... a FIDESZ-nek meg mostani aljas tüntetéssel is NŐTT A NÉPSZERŰSÉGE MINIMUM 2-3%-al!!!... Így aztán mindenki jól járt! További sok sikert Pressman úr!
zsolti123
2023. április 25. 10:24
Karácsony Deldő a tüntetők mellett: A fővárosi gyalogosok nem használhatják a Lánchidat, a sorosista tüntetők viszont igen – írta ma reggel Facebook-oldalán Kocsis Máté.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!