Dobrev Klára retorikai képességei a férjéével vetekszenek

2023. március 06. 06:03

Tartalmas beszéd fejből. Nagy teljesítmény.

2023. március 06. 06:03
null
Vágó István
Facebook

„Megkockáztatom: Dobrev Klára retorikai képességei a férjéével vetekszenek. Egy egész órás tartalmas beszéd fejből, nem papírból olvasva – nagy teljesítmény. Ami pedig Varga Ferencnek a DK-hoz történt csatlakozását illeti, a közvetítés alatt megjelent egyik kommentből idézek:  »Reméljük, méltó utódja lesz Bogdán Lászlónak, a tragikus körülmények között elhunyt cserdi polgármesternek.« Én is remélem, az adottságai megvannak hozzá. Gratulálok Varga Ferencnek – jó helyre érkezett!”

***

Dobrev Klára már egy új, baloldali, szociáldemokrata kormányról beszélt Miskolcon

A Demokratikus Koalíció ezúttal Miskolcon tartott rendezvényt, ahol Dobrev Klára bejelentette: a DK „az ellenállás erejének otthona" akar lenni, majd baloldali, szociáldemokrata kormányt hozna létre - tudósított az eseményről az Index .

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2023. március 06. 20:14
Klein Tóni nagypapa unkokája..... :D :D Órákig tud a semmiről beszélni egy vérbő kommunista.
asiati
2023. március 06. 17:28
A te képességeid egyre mélyebbre kerülnek, szerintem időskori demenciád van Pitya bácsi. Ráadásul folyamatosan lefelé ásod magad. Csak nem ásóval ahogy kéne,hanem a nyelveddel.
llni55
2023. március 06. 17:23
Amúgy a Fidesz nagyon sokat köszönhet annak, hogy a Gyurcsány házaspár politizál. Vigyáznunk kell Ferire és Klárára, ők a következő kétharmadunk biztosítékai.
llni55
2023. március 06. 17:21
DOBREV EGY TEHÉN D1T
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!