Hogyan szervez puccsot az Európai Unió egy nem uniós országban?

2023. március 16. 15:34

Mire számíthat akkor Magyarország?

2023. március 16. 15:34
null
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Facebook

„Hogyan szervez puccsot az Európai Unió egy nem uniós országban?

Mire számíthat akkor Magyarország?

Az EU és az USA finanszírozza az izraeli puccskísérletet

Izraelben a radikális baloldali nem kormányzati szervezetek megpróbálják megbuktatni az új konzervatív kormányt, mert az ugyanazoknak a szabályoknak akarja a Legfelsőbb Bíróságot alávetni, mint más demokratikus országok. Tom Cotton amerikai szenátor azzal vádolta a Biden-kormányt, hogy részt vesz a kormánybuktatási kísérletben. Az EU Parlament ma vitatja meg az izraeli »demokráciát fenyegető veszélyt«.

Az EU és az USA finanszírozza az izraeli puccskísérletet

Tovább radikalizálódnak a kormányellenes tüntetések Izraelben. Múlt héten Tel-Avivban ezer tüntető blokád alá helyezte a miniszterelnök feleségét a fodrászüzletben, akit mintegy 300 rendőrnek kellett kimentenie. A baloldali radikálisok a kormány megbuktatására szólítanak fel, és »Halált Netanjahura« követelnek. Radikális tüntetők a parlamenti képviselők és kormánytagok magánházai előtt tiltakoznak. A múlt héten a Kohelet konzervatív agytröszt irodáit baloldali radikálisok lerombolták, és megfenyegették a munkatársakat. Az Izraellel szemben ellenséges német média az ellenzék radikalizálódását ünnepli, és rágalmazza az új konzervatív kormányt.

A múlt héten Caroline Glick újságíró feltárta, hogy a Biden-kormány hogyan finanszírozza a Movement for Quality Government in Israel (MQG) nevű civil szervezetet, amely a jelenlegi tüntetések ötletgazdája. Tom Cotton amerikai szenátor (Arkansas republikánus képviselője) azzal vádolta Joe Bident és a Demokrata Pártot, hogy »megpróbálják szabotálni Netanjahut«.”

Nyitókép: Frederick FLORIN / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
100000 nácitlanított orosz katona
2023. március 26. 17:31
A magyar kormány az ukrán népet támogatja!!!4!
mediator01
2023. március 17. 14:22
Szinte biztos, hogy Gyurcsány már tett, vagy tesz előkészületeket egy erőszakos magyarországi fordulat előkészítésére, mert tudja, hogy ő választással már soha az életben nem térhet vissza az ország élére, pedig iszonyúan, szinte kéjesen élvezte a hatalmát. Ha másképp nem is, de kapcsolatfelvétel szintjén szinte biztos, hogy már látótérbe került az ügy. (Nemrégiben itt járt az USAID képviselője, Samatha Power is, valószínűleg ő se a Halászbástyát jött megnézni) Gyurcsány kellően elvtelen, hataloméhes, korrumpálható, zsarolható, és ő már 2006-ban már tartott bemutatót arról, hogy mire is képes. Ha komoly katonai, pénzügyi háttérrel is rendelkezhetne, meglennének hozzá a szárnysegédei is, Lenin-fiúk, Lenin-lányok: pl. Fekete-Győr, Donáth A., Cseh K., Niedermüller P., Jámbor A., NoáR, Berg D., Korányi D. és a liberálcsürhe további jól ismert alakjai. A fideszes 2/3 felbővülne 3/4-re, és ezt a konzervatív ellenállást csak komoly katonai erővel lehetne csak féken tartani, letörni: az 1919-es Tanácsköztársaságéhoz hasonló módszerekkel, akasztásokkal, sortüzekkel, kínzásokkal, terrorral... Erről már van tapasztalat 1919-ből, az 50-es évekből, a Rákosi érából, Kádár rendszerből. (és a külföldi példákat is nagyon hosszan lehetne sorolni). Szóval, ha Gyurcsány azt mondja "készülünk", akkor tegyük ezt mi is! A terrort Magyarország népe ha nehezen is, de túl fogja élni, mint 1919-ben, de eljön a 134. nap és az egész liberálcsürhének annyi lesz.
Odone Ricci
2023. március 17. 08:58
Az alapprobléma területi kérdés. Ennek függvényében alakult két ellentábor.
vip era
2023. március 16. 19:30
Célpont vagyunk mi is. Ne felejtsük,polgárháborút,anarchiát akarnak nálunk. Észnél kell lenni,nagy szerencsénk ,hogy ritka balfasz ellenzékkel próbálja mindezt a háttérhatalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!