Putyin elnök irányítja a nyugati médiát?

2023. március 21. 08:28

Miért sulykolják obszesszíven az ukrán kudarc színhelyét és hanyagolják az ukrán sikereket?

2023. március 21. 08:28
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„PUTYIN ELNÖK IRÁNYÍTJA A NYUGATI MÉDIÁT?
A tavasz közeledtével talán elérkezett az ideje annak, hogy elkészítsük a téli hadműveletek mérlegét.
Megbízható adatok hiányában, a legfontosabb kérdést, a kölcsönös kifullassztás mérlegét per pillanat nem lehet megválaszolni.
Ami viszont a térképekről leolvasható az igen egyértelmű. Orosz sikerek a bakhmuti frontszakaszon, orosz kudarcok Vuhledarnál. Az összes többi szektorban, keleten a helyzet változatlan.
Furamód, az a nyugati média amelyik a háború eleje óta fegyelmezett madárrajként reagál az ukrán propaganda minden rezdülésére, már néhány hete a putyini agymosoda uszályába került.
Vuhledarnak a nevére csak azok emlékeznek, akiknek a háború a kenyerük. Ezzel szemben Bakhmutról mindenki hallott és mindenkinek van egy jól kialakult véleménye azzal kapcsolatban, hogy mi lenne itt a helyes stratégia.
Most feltevődik a kérdés, hogy miért?
Miért sulykolja a nyugati média-Mátrix obszesszíven az ukrán kudarc színhelyét és miért hanyagolja a Vuhledar alatti ukrán sikereket?
Nekem ezzel kapcsolatban lenne néhány politikailag inkorrekt gondolatom.”

Nyitókép: Robert C. Castel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyugati Ádám
2023. március 21. 15:39
Ami azt illeti a nagy stratéga (Brezezinski) tévedett, vagy azóta megváltozott a helyzet, vagy valami más történt, de a kínai-orosz szembeállítás nem jött be. Két sokban hasonló politikai és azon túli, valós hatalmi eszközökkel rendelkező rendszer, ráadásul gazdaságilag egymást kiegészítő szerkezetűek. Miért ne éreznék sőt tudnák, hogy kiktől és milyen eszközökkel távol tartani magukat. Így lett a csicskává zülött Európának a korrupt vezetői miatt annyi.
LancelotDuLac
2023. március 21. 14:07
te miért vagy ilyen hülye, hogy nem látsz? seggfej!!! bakhmutot nálad már tízszer is elfoglalta az orosz mégis mind a mai napig ukrán kézen van te putykafaszszopóállat. Szörnyű (március 21.) Ukrán Hadsereg lesben megsemmisít 590 Wagner oroszt, akik a Bahmuti fronton menekülnek 107 201 megtekintés 2023. márc. 21. https://www.youtube.com/watch?v=_ioijDyu1zE 11 032 megtekintés Bemutatva ennyi idővel ezelőtt: 21 óra Ijesztő felvételek! Az ukrán különleges erők bombagránátokat dobnak el, és drónokkal semmisítenek meg 710 wagnert az árkokban https://www.youtube.com/watch?v=XLcElVaGISc
Akitlosz
2023. március 21. 13:06
"Putyin elnök irányítja a nyugati médiát? Robert C. Castel" Ezt komolyan kérdezi? Akkor tájékoztatom arról, hogy: NEM. Örülök, hogy segíthettem a szerzőnek.
nemecsekerno_007
2023. március 21. 09:54
Az indiánok egymást irtják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!