Puzsér Róbert csak ne akarja megmondani, hogy mi lenne jó az Egyháznak

2023. március 16. 06:52

Jobban tenné, ha inkább a saját dollárbaloldali közössége felé fordulna.

2023. március 16. 06:52
null
A kopasz oszt
Facebook

„A létező összes statisztika szerint világszerte jóval több pedofil bűncselekmény történik az iskolákban, gyermekgondozókban, gyermekorvosoknál, hivatali személyeknél és bármelyik gyermekekkel foglalkozó munkakörben, mint az Egyházban. Pedig ezekben a munkakörökben a cölibátus nem feltétel.

Ugyanakkor az is tény, hogy emiatt megbélyegezni a tanárokat, nevelőket vagy orvosokat épp olyan aljas dolog, mint a papokat és az Egyházat. Puzsér Róbert jobban tenné, ha az undorító, alaptalan bizonyítékok nélküli hazudozása helyett inkább a saját dollárbaloldali közössége felé fordulna.

A pedofil állatok ugyanis módszeresen keresik azokat a foglalkozásokat ahol gyerekekkel érintkezhetnek. Tetteiknek pedig éppen az ágyaz meg, hogy a saját közössége azt propagálja, hogy a gyermekek életébe már egészen fiatalon be kell engedni a szexualitást.

Erről szólnak az óvodásoknak és kisiskolásoknak tartott érzékenyítések, amit a dollárbaloldal itthon annyira hiányol. Továbbá erről szólt az a lejárató kampány is, ami a gyermekvédelmi törvényt körülvette. Szóval, Puzsér Róbert csak ne akarja megmondani, hogy mi lenne jó az Egyháznak és végképp ne terjesszen válogatott hazugságokat arról!”

Nyitókép: Baksa Norbert

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2023. március 16. 20:35
Ez a félkegyelmű nyilván Bohár Dani táskahordozója.
síróbohóc
2023. március 16. 16:31
Ez a kopasz, ez nektek valami féle szellemi vezetőtök? :-DDD
Lajoss
2023. március 16. 15:32
Na,egy Kubatov-kopasz..hatalmas elme..:)
zakar zoltán béla
2023. március 16. 14:17
ü=ö/j.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!