Az a hergelés, amibe a kormány ismét belekezdett, ember- és életellenes tettekig szokott fajulni

2023. március 03. 21:57

Igyekeznek gyalázatos módon összemosni a pedofíliát az LMBTQ-mozgalmakkal.

2023. március 03. 21:57
null
Lukácsi Katalin
Facebook

„Épp az egyházról szóló tematikus hvg-lapba írtam arról, hogy a kormány úgy igyekszik gyalázatos módon összemosni a pedofíliát az LMBTQ mozgalmakkal, hogy közben megfeledkezik arról, ilyen alapon a katolikus egyházat is összemoshatná vele. Az persze nem tetszene a kormány kegyes híveinek.

Az alacsony színvonalú politikai adok-kapokon túl azonban van valami más is, ami miatt szólni kell. Az a hergelés, amibe a kormány ismét belekezdett, ember- és életellenes tettekig szokott fajulni. Azok soha nem a gyűlölet bűncselekményekkel kezdődnek! Erre emlékeztetett minket múlt héten a tatárszentgyörgyi tragédia szomorúan elfeledett évfordulója is. Nem legyinthetünk erre a veszélyre!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERbot
2023. március 05. 18:02
A gyűlölködés ősmagyar nemzeti sport, amit senki nem vehet el tőlünk!
Chardonnay99
2023. március 05. 14:02
A liberálisok pedig a kisebbségeket felsőbbrendűeknek állítják be, ez az igazi hergelés lásd Cozma-gyilkosság, Szögi Lajos gyilkosság (akkor hol volt a PDSZ?), stb. Az LMBTQ-mozgalom pedig csak fedősztori a pedofília legalizáláshoz.
mokány
2023. március 05. 12:29
Felnőtt tartalom ( adult ) , nem menni óvoda .
Pitypangocska
2023. március 05. 12:03
Ez a teológus hölgy azzal sem vitte semmire, amikor félmeztelenül mutogatta magát a médiában. Akkor sem vitte semmire, amikor a politikára áthangolódva MZP egyik leghűbb embere lett. Miért kell neki teret engednünk? Miért kell tőle, róla bárhol, bármit is olvasnunk, hallanunk? Számít valamit az ő szava???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!