A nyomozók tehát bekopogtatnak az orosz elnök dolgozószobájába

2023. március 18. 16:39

A képtelenség célja: Ukrajnának eszébe ne jusson fegyverszünetet kérni körözött személy vezette országgal.

2023. március 18. 16:39
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Miután elképzeltük, ahogy az URH kocsi kimegy Moszkvában a Kremlbe, a nyomozók bekopogtatnak az orosz elnök dolgozószobájába és foganatosítják annak letartóztatását, majd kinevettük magunkat ezen a képtelenségen, egy picit gondolkodjunk el rajta, hogy mi is volt ennek a minden realitást nélkülöző jogi aktusnak a valódi célja:

Ukrajnának eszébe ne jusson fegyverszünetet kérni, ne adj Isten békét kötni, egy körözött személy által vezetett országgal. Ezt az ötletet, más nem hadviselő fél se merészelje tanácsolni, de még csak sugallni sem Ukrajnának.

Ukrajnának marad a háború, a vérontás és a rombolás; Európának, az EU-nak a gazdasági visszaesés, az elszegényedés.”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. március 19. 19:43
Igazi egy rohadék vagy Kötter, te rühes Putyin szopó kutya! Hogy rúgna már valaki a picsádba te közpénzen kitartott szarházi!
Akitlosz
2023. március 19. 00:38
Na és ki utasította erre ezt a bíróságot? Mert maguktól jogászok, akik ismerik a jogot, nem találnak ki ilyesmit, mert azzal a saját szakmai hitelüket nullázzák le. A bíróság tudja, hogy nincsen ilyen hatásköre. Mégis megteszi és rögtön tele vele a világsajtó.
ujferi
2023. március 18. 21:04
Legyen fegyverszünet végre a két takarmánynép között, már mindenki unja és a leszegényedés sem hiányzott az EU-nak ....
igen de nem
2023. március 18. 19:39
Szóltam annak a hülyének is ,de az össze-vissza fosta magát, hótton.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!