Arra kérem a budapesti orvosokat, maradjanak tagjai a Magyar Orvosi Kamarának

2023. március 03. 09:24

Mindannyiunk érdekében.

2023. március 03. 09:24
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Arra kérem a budapesti orvosokat, maradjanak tagjai a Magyar Orvosi Kamarának. Budapest vezetése továbbra is kiemelt partnerének tekinti az orvosok legjelentősebb szakmai érdekképviseletét, a Magyar Orvosi Kamarát.

A jövő leginkább az oktatásban és az egészségügyben dől el, az életünk minősége múlik a pedagógusok, az orvosok, az egészségügyben dolgozók munkáján. A kormány azonban harcban áll velük, most a Magyar Orvosi Kamara ellen indultak hadba. Hogy miért? Mert véleményük van, mert szót kérnek. Szót kérnek azért, hogy az egészségügyet, mindannyiunk közös ügyét ne titkos koncepciók forgassák fel, hanem legyen végre olyan szakmailag megalapozott rendezési terv, ami a hazai egészségügyet hosszabb távon vezeti a javulás irányába, mindezt korszerű minőségbiztosítás alapján.

Kulcskérdés ez abban az országban, ahol az egészségügyben dolgozók megbecsülésének hiánya, a szükséges döntések elmaradása immár a mindenkinek járó ellátás biztonságát veszélyezteti. Ezért a partnerség, a szakmai szervezetek bevonása a változásba nem csak az egészségügben dolgozók érdeke, hanem Magyarországé, benne Budapesté.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CsakNézelődök
2023. március 25. 18:14
Már megint beleütöd a tokmányodat olyanba amihez nem értesz és amihez nincs közöd höhöhöhöhö
Jaja
2023. március 04. 22:17
Már megint beleütöd a tokmányodat olyanba amihez nem értesz és amihez nincs közöd, Gelike!
Szerintem
2023. március 04. 10:59
Elvtárs lépj be a pártba! A párttal a nép ellen egy az utunk.....
5m007h 0p3ra70r
2023. március 04. 09:50
"legyen végre olyan szakmailag megalapozott rendezési terv, ami a hazai egészségügyet hosszabb távon vezeti a javulás irányába" Kizárólag hosszabb távon lehet irányba állítani az egészségügyet több okból is. Igaz, hogy 30 éve beszél róla mindenki, de érdemi cselekvés helyett jobbára próbálkozások voltak mindvégig. "Kulcskérdés ez abban az országban, ahol az egészségügyben dolgozók megbecsülésének hiánya, a szükséges döntések elmaradása immár a mindenkinek járó ellátás biztonságát veszélyezteti" Ha ezt a kijelentést valóban komolyan gondolná a kimondója, akkor a kedves elvtársaival nem lehetetlenítené el az erre igényelt RRF elérését lázas aknamunka keretében. Vagy súlyos szellemi fogyaték okozza vagy az elvtelen kétkulacsos gerinctelenség, de láthatóan mintha nem tűnne fel neki, hogy a reformtörekvéseket többek közt éppen ő maga fékezi minden erejével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!