Gyurcsány még puccstól sem riadna vissza

2023. március 16. 20:33

Nekik a hazájukkal kapcsolatban a minél rosszabb, annál jobb elv az irányadó.

2023. március 16. 20:33
null
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Tudjuk azt is, hogy Věra Jourová, a jogállamisági eljárással foglalkozó bizottsági alelnök kijelentette, hogy Magyarországot gyakrabban kell számonkérni, különösen az Oroszországgal és a háborúval kapcsolatos álláspontja miatt. Erre Kövér László úgy reagált, túlzó elvárásnak tartja, hogy együtt kellene csaholni a háborús kórussal. Szerinte a Brüsszelből jött üzenetek kísértetiesen hasonlítanak a szovjet időkre, csak a nemzetközi munkásmozgalom helyébe az európai értékek léptek, a Brezsnyev-doktrína helyébe a Jourová-doktrína. Kövér aláhúzta, olyan politikusok kérik most a támogatást, akik úgy viselkedtek az elmúlt években Magyarországgal szemben, hogy az ellenségünktől is durva lett volna. Volt tehát oka a Fidesz-frakciónak kritikát megfogalmazni a svédekkel és a finnekkel szemben.

Ezek után jön Gyurcsány és le történelmi útonállózza, piszkos alakozza a kormánypárti képviselőket, de leginkább Orbán Viktort. Mert »a magyar kormány hezitál, ellenáll, nem dönt. (…) Mert, a nevezett két ország kritikával illette a magyar demokrácia állapotát, a magyar kormányt.«

Gyurcsánynak az egyszerű kritika, hogy a svédek és a finnek mindent elkövettek azért, hogy a Brüsszel ne fizesse ki a Magyarországnak járó európai uniós forrásokat. Nem csoda persze, hogy a Böszme ebben a helyzetben is Brüsszel oldalán áll, hiszen Dobrev Klárával az élen ugyanazt a követ fújják. Gulyás Gergely hangsúlyozta a legutóbbi Kormányinfón, hogy akár holnap át lehetne utalni a hazánknak járó pénzeket, ha Dobrevék a bizottságban nem erőltetnének újabb és újabb feltételeket hazánkkal szemben. Ami természetesen Gyurcsány Ferenc hozzájárulása nélkül nem valósulhatna meg. Nekik a hazájukkal kapcsolatban a minél rosszabb, annál jobb elv az irányadó.

Akkor kik is a történelmi útonállók, kik is a piszkos alakok? – tessék mondani.

Azokat gyalázza így, akik a nemzeti érdekeket védik. »Rongy politika, rongy emberek« – mondja kategorikusan, kijelentve, hogy a Demokratikus Koalícióban azon dolgoznak, hogy »minél előbb bukjanak«.

Bukjanak azok, akiknek fontos Magyarország, a magyarok sorsa. Mert utánuk »jönni fog egy jobb kor. Egy becsületes Magyarország. A Haza« – írja Gy. F., ami sokak szerint egyet jelent egy puccsal, a hatalom külső segítséggel való megdöntésével, aminek ugye Gyurcsány lehetne a főatyamestere. Ha nem is miniszterelnökként, mert ahhoz már nagyon nincs hitele, de meghatározó háttéremberként.

A szomorú az, kedves olvasó, hogy ez az írás nem humoreszk. Ők a baloldalon, meg amazok Brüsszelben és a tengerentúlon ezt komolyan gondolják.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. március 17. 23:37
Gyurcsány az új Kun Béle, az új Szálasi, az új Rákosi egy személyben. Ezt a végzetesen kártékony fickót minél elöbb ki kell vonni a forgalomból. Gyurcsány takarodj, te nem fogsz itt mégegyszer tombolni! Fecó, ha kérded, hogy merre induljatok, hát a temetö felé. Hallgasd meg elözetesként Gábriel arkangyal hozzád intézett bensöséges invitációját. Ferenc testvér hallgasd meg dalom. Azt mondom néked, fő a nyugalom. Hisz popsid körül nagy a forgalom, Akolodban is van trágya, friss alom. Bizony magasztos erény az irgalom. De neked az nem jár, úgy gondolom. Nem erősséged az építő szorgalom. Bennünket felráz tőled a borzalom. Szektád egy csődöt termelő malom, Legyen veszted az átkos fogadalom: Hogy támadjon ellenünk a birodalom. Amiért jussotok lesz gyász és siralom. Nekünk nem kell stressz és izgalom. Tünj el tüstént, némán a valogadon, Amig erre még megvan a jó alkalom. Fedjen be téged egy békés sírhalom.
Palatin
2023. március 17. 23:36
Egy puccsra Gyurcsány élete rámenne, nem úszná meg. Sokan vannak, akik szívesen elvágnák a torkát.
vicomt
2023. március 17. 15:09
Fletó, már árnyéka önmagának. Ezért hozta létre az árnyékkormányt. Csak egyet nem feledek.2006-ot. A retinámba égett ez a náci-bolsevik alak. Nincs bocsánat!!!
síróbohóc
2023. március 17. 12:46
Nagyon szép sivalkodás Józsi bácsi. Fel a fejjel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!