Vágó: Brüsszel nem kényszerít, Gréczy: „igen” a háborúra

2023. március 20. 16:48

Az ukránoknak, köztük a Kárpátaljáról besorozott magyaroknak nem kellene meghalniuk, ha a Nyugat nem támogatná az értelmetlen öldöklést.

2023. március 20. 16:48
null
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Maszatoskezű azonban megmagyarázza, hogy milyen helyzetben lehet valaki indokoltan háborúpárti. Ahogy az a teljes Nyugat, ahogy az a Magyarországon a guruló dollárokkal rabul ejtett baloldal. Szó szerint ezt mondta: »Van olyan helyzet, hogy háború van. Van olyan helyzet, amikor háború van, s egy ország a szabadságát fegyverrel védi.« Kijelentésével a bukott kvízmester, Vágó István természetesen nagyon egyetértett.

És az ég nem szakadt le. Ezt képes mondani, miközben jól tudja, ha Amerika és az Unió nem támogatná tömérdek, soha meg nem térülő pénzzel, fegyverrel Ukrajnát, akkor

a háború órák alatt befejeződne.

Ukrajna, Zelenszkij emberélettel, vérrel fizet a fegyverekért, a pénzért. Az ukránoknak, köztük a Kárpátaljáról besorozott magyaroknak nem kellene meghalniuk, ha a Nyugat nem támogatná az értelmetlen öldöklést.

Magyarország elítéli az orosz agressziót, ahogy kiáll Ukrajna szuverenitása mellett is, és ezerrel támogatja a háborús menekülteket. Azért mondja Orbán, hogy legyen béke. És mögötte a józan magyarok milliói.

De a háborúpártiságát tagadó DK Gréczyje megértő, és azt mondja, »van olyan helyzet, hogy háború van«. Tehát szerinte helyes, hogy háború van.

Ez Gyurcsány Ferenc szava. Gy. F. jóváhagyása nélkül egy hang nem mehet ki a műsorba. Ami neki nem tetszik, azt kiveszik. Nem vették ki. Neki is tetszik.  

A balliberális elitünk, ahogy Csurka mondja: »Élve akarja eltemettetni a magyarságot egy uniós sírhant alá!«

– Kell még valamit mondanom, Ildikó?”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2023. március 21. 18:03
Hoth
2023. március 21. 16:38
Azért lássunk már tisztán egy pillanatra...Ukrajna nem a saját érdekeiben háboruzik...az ami ország cimén létezett ott,az tud létezni orosz befolyással is...a másik,ha bárkinek nem tetszik amit Putyin tesz,akkor állitsa meg,szorítsa vissza...egy csepp könnyet se fogok hullatni érte,még sokan mások se...ellenben ez nekem had ne kerüljön már pénzembe, illetve Magyarországnak se...de továbbmegyek..az uniónak se ...voltaképp mi a fasz közünk van ehhez az egész szarhoz?húzza már ki minden ballib fasz a seggéböl a fejét...a mocskos szemét USA nak kell Ukrajna..befészkelte,bevásárolta magát..jó..bassza meg..harcoljon akkor ő a ruszkikkal azt zabálják fel egymást...de mellesleg tanulhatnának a történelemből...eddig senki se győzte le őket és nem is fogja...Európát az értelmi fogyatékosok szintjén állo bohócok ..mesekönyvirok irányitják,akiknek a legnagyobb baja hogy házasodhatnak e a buzik...Amerika majdnem ugyanez,csak ott a háttérben van pár katona...na ezek nem fogják lenyomni a ruszkikat...erre nagyobb összegben fogadnék
Robert69
2023. március 21. 11:54
Ha majd úgy alakulna, akkor remélem ezeket a nagypofájúakat előbb viszik majd a frontra mint a fiamat! Kezdjük el őket listázni, emlékezzünk arra ki háború párti. Vegyék majd ki a részüket belőle az első vonalban.
Lajoss
2023. március 21. 05:14
Józsi bácsi képességei olyan magyarhirlaposak..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!