Lengyel vélemény a háborúról: Megfontoltabbnak és körültekintőbbnek tűnik Orbán és Trump megközelítése

2023. március 06. 10:11

Pawel Lisicki véleménye szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök az ukrajnai háborút illető véleménye nagyon hasonló.

2023. március 06. 10:11
null

Pawel Lisicki véleménye szerint Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnök az ukrajnai háborút illető véleménye nagyon hasonló. Orbán Viktor ugyanis Joe Biden kijevi látogatását kommentálva arra a következtetésre jutott, hogy a Fehér Ház jelenlegi politikája a harmadik világháború kitöréséhez vezet. A szerző kitért arra is, hogy  a lengyelek folyamatosan azt hangsúlyozzák, hogy

mindenki biztos lehet abban, hogy az USA teljes mértékben támogatja Ukrajnát.

Mateusz Morawiecki miniszterelnök is elmondta, hogy az USA nem vonulhat ki a háború finanszírozásából, mert akkor elveszítené a hitelességét. Lisicki kiemelte, hogy a nagy víziók iránti minden rokonszenv ellenére megfontoltabbnak és körültekintőbbnek tűnik Magyarország miniszterelnökének és a volt amerikai elnöknek a megközelítése.

Nyitókép: Benkő Vivien Cher/MTI

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kopernikusz
2023. március 08. 22:30
Mire az emberiség felébred lehet hogy késő lessz. Mocskos Amerika nem fér a bőrébe és ugye a 3 W háboru köszöbére sodorta a világot. Balfasz Baloldali nyugati vezetők saját maguk előtt záratták el Putyinnal az Olaj vagy Gázcsapot. Most lehet Amerikának nyalni a 4 szeres áron adott gázért. Putyin előre szolt hogy baj lessz- nem halgatott rá senki- azt hiszem baszhatjuk...........
evpus
2023. március 07. 06:27
Micsoda észlény ez a lengyel!
Madasa Hatter
2023. március 06. 12:48
A lengyelek ostobák. Ha csak és kizárólag a jól dokumentált Amerikai történelmet vesszük alapul, akkor világosan látszik, hogy az USA egyik napról a másikra a kivonulásra és a pénzcsapok elzárásra fog szavazni. Ez világosan látszik minden eddigi, a második világháborút követő amerikai konfliktust illetően. A lengyelek rossz lóra tették a tétjeiket.
masikhozzaszolo
2023. március 06. 12:28
Hogy mondják ezt? Dübörgünk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!