Európai jelentőségű hadiipar épül Magyarországon

2023. március 31. 22:01

Az, hogy még időben és okosan léptünk, most érik be majd.

2023. március 31. 22:01
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Két napon át »háttérbeszélgettem« Londonban – sajnos pontosan nem mondhatom el, hogy hol és kikkel mert minden a »Chatham House szabály« alatt ment – de elég fontos helyeken.

Nem mondom, hogy a túl nagy megértés a jellemző az Ukrajnával kapcsolatos magyar álláspont iránt. Volt kritikus hang, volt értetlenség. De meghallgattak – és a történelmi háttér bemutatása után itt-ott volt is megértés. Ha nem tudjuk elmondani érhetően, mi a probléma, akkor egyedül maradunk.

Londonban a középületeken a brit mellett az ukrán zászló lobog, a hadsereg méretéhez képest nagyon jelentős készletet adtak Ukrajnának. Bíznak az ukrán offenzíva sikerében – szinte mindenhol. De azt is tudják, hogy az európai készletek kimerülőben vannak.

Ennek fényében különösen érdeklődtek, amikor elmondtam milyen modern haderő és hadiipar épül Magyarországon – NATO haderő és nyugati hadiipar.

Érdemes alaposan átolvasni az alábbi cikket annak is, aki azt gondolja, bárki ki akarja vinni az országot a nyugati szövetségi rendszerből, és annak is, aki ki szeretné vinni. Egy európai és európai jelentőségű hadiipar épül Magyarországon., és az, hogy még időben és okosan léptünk, most érik be majd.”

***

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2023. április 02. 20:39
A gyártóhelyek koordinátái a Szar matokba betáplálva...
Házam Hazája
2023. április 01. 21:32
Akkor vegyük sorra a háború kezdetén megsemmisítendő célpontok listáját. McDonalds, BurgerKing, KFC, .....
jánosbácsi
2023. április 01. 21:00
A béke jegyében gyilkos fegyvereket gyártanak tömeggyilkosoknak .
korona.2.0
2023. április 01. 14:30
Nekem ez a Demkó Attila már régebb óta GYANÚS. Valami nem stímmel, valami nem magától érthető nálam vele kapcsolatban. De, amint láthatjuk, előbb-utóbb az ilyenek önmagukat leleplezik. Tehát: ki fia-borja ez a Demkó Attila ? Belső vagy külső indítású-e a gondolatvilága ? Vajon a származásával hozta magával a megnyilvánulásait ? Jelleme, neveltetése ? Semmi sem marad véka alatt örökre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!