A Meseország mindenkié nevezetű kiadvány egy rakás szar

2023. március 15. 20:40

És (a szefósok kedvéért) ez nem tartalmi kérdés.

2023. március 15. 20:40
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Na, megy a háborgás természetesen, amiért Demeter Szilárd kihajította a Meseországnak közpénzt, a mi adóforintjainkat megítélő kuratóriumot. Nos, teljesen jogos volt ez a lépése.

Ugyanis a Meseország mindenkié nevezetű kiadvány mindközönségesen egy rakás szar (mínusz Lakatos István, akinek zsenijéhez kétség nem férhet), csak és kizárólag ideológiai megfontolásokból pátyolgatja és rajongja azt körül mindenki. A Meseország nem a Patyomkin páncélos, hanem a leghitványabb szovjet propagandafilmekre hasonlító förmedvény. És (a szefósok kedvéért) ez nem tartalmi kérdés.

A tartalmi kérdésről meg annyit, hogy nem biztos, hogy nyugaton olyan komoly hiánycikk az lmbtq tartalom, hogy nekünk kell őket ellátni vele. Szóval még piaci alapon is ostoba döntés volt ennek a kiadványnak a támogatása.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. március 18. 12:03
A "rakás szar" túl finom kifejezés erre az ocsmányságra!
Agnieszka
2023. március 17. 08:51
Elévülhetetlen érdeme Dúró Dórának, h. ezt a szemetet nyilvánosan tűzre vetette. Az a propaganda, mely az "alternatív" nemi irányultságot az emberiség léte óta bevált heteroszexuálissal egyenértékűként sulykolja, életveszélyes az amúgy is kevés gyerek majdani életvitelére. A hajlam a népesség töredékénél ellenállhatatlanul erős, a többiek jobban járnak, sokkal jobban, ha NEM kísérleteznek.
Alcofrybas
2023. március 16. 08:50
Mondjuk, Demeter a kortárs magyar irodalom 80%-át kukázná, jó, hogy valahol sikerült elkezdeni. Reméljük, azért a Fideszes képviselők összegyűjtött parlamenti felszólalásai beleférnek a 20%-ba.
Szilágyi Miklós
2023. március 16. 08:07
Hogy lett neki egyáltalán támogatás megítélve??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!