A mi gyermekeinktől el a kezekkel!

2023. március 14. 21:35

Cseh Katalinnak, ha majd lesz gyermeke, természetesen úgy neveli, ahogy neki tetszik.

2023. március 14. 21:35
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Cseh Katalin gyermektelen politikusként nem talál magának jobb elfoglaltságot, mint hergelni európai elvtársait Magyarország és a magyar gyermekvédelmi törvény ellen?

Mi, magyar emberek, szülők és nagyszülők világosan (például a népszavazáson 3,7 millió leadott vokssal!) adtuk értésére mindenkinek, hogy nem kérünk sem a pedofília relativizálásából, sem a biológiai nemeket feloldani szándékozó, a tudományosságot megcsúfoló gender-tanokra épült ideológia-vezérelt nevelésből. Akkor sem kérünk ebből, ha mégannyira haladónak is gondolja ezt ma sok (nem kevés esetben egyébként gyermektelen) európai politikus.

Bár szívünk szakad az általuk ideológiai és érzelmi fogságba ejtett és sokszor súlyosan megkárosított gyerekekért, de mi nem szólunk bele, hogy más országokban mire adnak felhatalmazást a szülők a politikusaiknak.

Ugyanakkor elvárható az is, hogy ők is tudomásul vegyék, mi nem kívánunk résztvenni ebben a kollektív emberkísérletben és maradunk a bevált, teremtéstől kezdve érvényes emberképnél, amit szeretnénk is továbbadni gyermekeinknek.

Cseh Katalin pedig magyarországi politikusként jó volna, ha nem menne szembe a nemzetközi térben a magyar szülők és nagyszülők egyértelmű döntésével. Ha majd lesz gyermeke, természetesen úgy neveli, ahogy neki tetszik, de a mi gyermekeinktől el a kezekkel!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. március 15. 17:37
Zsuzsi! Csak egyetérteni lehet a véleményeddel. Nekem is ez jutott az eszembe, amikor olvastam, hogy mit művel már megint ez a beszélőfej. Mit szervezkedik a nevünkben. Majd, ha kutyák helyett gyerekeket nevel, de akkor is csak a sajátjait.
Uselessdinosaur
2023. március 15. 17:03
Zsuzska kurvára nem ezen a világon él
enes
2023. március 15. 13:08
Ha majd lesz gyermeke
edico
2023. március 15. 12:56
csekk kata egy meddő Tehén
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!