Idén már márciusban elkezdték a „magyarellenes sajtótermékek” a Balaton elleni lejárató kampányt

2023. március 27. 12:05

Értem én, hogy nektek az a feladatotok, hogy minden ellen hergeljetek, ami magyar, a miénk és sokat jelent nekünk, hiszen ezért kapjátok külföldről a fizetést.

2023. március 27. 12:05
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Rekord! Idén már márciusban elkezdték a magyarellenes »sajtótermékek« a Balaton elleni lejárató kampányt.

A teletext nevű dollármédium azzal indította a hetet, hogy a balatoni lángos ezen a nyáron már tényleg megfizethetetlen lesz.

Balatoni gyerekként szeretném megnyugtatni a teletextes firkászokat!

Attól, hogy minden évben megírjátok a megfizethetetlen lángos történetét, a magyar emberek enni fognak lángost a Balatonon, akkor is ha a fejetek tetéjére álltok.

Értem én, hogy nektek az a feladatotok, hogy minden ellen hergeljetek, ami magyar, a miénk és sokat jelent nekünk, hiszen ezért kapjátok külföldről a fizetést.

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mit csinálnának azzal az »újságíróval«, aki mondjuk Horvátországban a horvát tengerpart ellen hangolja az embereket.

Nem lenne szép vége…”

Nyitókép: MTI/Varga György

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2023. március 27. 23:33
Magad uram, ha szolgád nincsen!
Agnieszka
2023. március 27. 23:32
Minden drágább lett, mindenhol. A minőségről jobb nem beszélni. A lángos az egyik legolcsóbb étel, kár, h. minden falat zsírrá válik. Elbűvöl, ahogy a kevéske lisztből a kelesztés után egy illatos, foszlós, nagy tál tészta lesz. A magam részéről egész köménymagot szoktam beletenni, nem kevés tojást, a puha tésztával nem kellemes dolgozni, de a tészta legyen mégis puha. Sohasem lesz igazán olajos. A tálalás gürcös, mert a reszelt sajtot, tejfölt, átpréselt fokhagymát elő kell készíteni. (Esetleg a fokhagymát bele lehetne keverni a tejföl be.) Ezzel egyidőre kell szervírozni egy jó teát. Nem rendszeresen, de sütök, a darabok téglalap alakúak, átlósan bevágva. Míg a gyerekek kicsik voltak, szabadkonyhás nyaralásokon is sütöttem, nagyon szerették.
Igazszó
2023. március 27. 19:30
Az a ciki, hogy ilyen szar forinttal nem csak a Balaton lesz megfizethetetlenül drága, hanem lényegében bármi, az euró bevezetésének inflációjába szorult horvátok és persze a sosem olcsó olaszok, görögök és osztrákok is.
zoles
2023. március 27. 19:07
"arra kíváncsi lennék, hogy mit csinálnának azzal az "újságíróval", aki mondjuk Horvátországban a horvát tengerpart ellen hangolja az embereket." Nem nehéz kitalálni. Kivinnék a nyíltvízre és nélküle jönnének vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!