Szóval lassan megtelnek azok a stadionok

2023. március 28. 08:40

Megérte a ráfordított pénz és munka? Szerintem igen.

2023. március 28. 08:40
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„A 2000-es évek elején, a magyar futball harmatos teljesítményét taglalva valaki azt mondta, mit akartok, ahhoz, hogy megjöjjön az eredmény, tizenöt év kitartó munkája szükséges. Mire a másik visszakérdezett: jó, de mikor kezdődik végre az a tizenöt év?

Akkor kezdődött, a 2000-es évek elején. És a munka gyümölcse beérett, ez ma már senki előtt nem lehet kétséges. Sok nemzetközi szintű futballistánk van, és belőlük olyan válogatott, amely tartósan komoly sikerekre képes. A magyar foci visszakapaszkodott arra a szintre, amelyen nagyon régen nem járt. Ez még nem a világelit, de annak az előszobája.

Ráadásul egyre több játékos kerül be a válogatottba az itthon focizók közül, ami arra utal, hogy a klubbfoci is feljövőben van. Úgy tűnik, a sok külföldről szerződtetett játékos nem kiszorította, hanem versenyre kényszerítette és fölhúzta a magyarokat is. Szóval lassan megtelnek azok a stadionok. Megérte a ráfordított pénz és munka? Szerintem igen.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. június 16. 19:10
Na ugye..
Namond
2023. április 28. 14:44
Anyádba takarodj Bencsik, a megtérülésnek a használatba vételt követő 5 éven beléül kellene lennie, nem 10-15 év múlva, erről hazudozni. A Gábor, majdnem akkora rakás mint a folyósan fosos ANDRÁS.
Chardonnay99
2023. április 01. 11:58
Stadion elsősorban a szurkolóknak építik, nem a játékosoknak. A régi Puskásban, Népstadionban például alig volt női toalett, vagy 30 percet veszítettek a mérkőzésből, vagy mindenféle zegzugban guggolva vizeltek. És ez volt a legjobb stadionunk.
gekk
2023. március 29. 15:42
Milyen stadionok? A mezőkövesdi katlan a kisvvárdát fogadva? Ennek miért kell mindenképp felszopni a gazdáját? Miért nem inkább azt kérdezi meg a sájnyalintóstól, hogy hol van a hosszú évekkel ezelőtt általa kiszámolt sztárfocistákból álló válogatott? No meg hogy miért csak a közpénzmilliárdokkal és idegenlégiósokkal kitömött fradi tud néha meglepetést okozni? Ja, és hogy miért kell a magyar focit idegenlégiósokkal életben tartani annak a pár ezer nézőnek? Telnek a stadionok, a lényeg meg van, infláció, egészségügy, oktatás, jövőkép? Minek? Hiszen itt van a kocadoktorminelnökúr hagymázos és százmilliárdokba kerülő álma! Ez a lényeg! Mondjuk kell hozzá egy ország is. Csicskanépnek ez is jó.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!