Sose tudott a népi nemzeti keresztény irány mainstreammé válni a Szocialista Párton belül

2023. március 31. 23:29

Sokszor bebizonyította a kormányzat, hogy szociálisan mindig is érzékenyebb volt, mint amilyen a baloldal bármikor is.

2023. március 31. 23:29
null
Szili Katalin
PestiSrácok.hu

„Ez érzékelhető volt sokszor akkor is, amikor még a Szocialista Pártban politizáltam, mert sose tudott ez a népi nemzeti keresztény irány mainstreammé válni a párton belül, a balliberális főirányzat ugyanis kivetette magából ezt a politikát, és ezeket a politikusokat is. Gondolok itt például Pozsgay Imrére, Kósa Ferencre, és sorolhatnám tovább.

Az elmúlt 12 év alatt nagyon sokszor bebizonyította a mostani kormányzat, hogy szociálisan mindig is érzékenyebb volt, mint amilyen a baloldal bármikor is lett volna, hiszen ők mindig is a tőke pártján álltak, így például a család és szociális támogatási rendszerben, a munkahelyteremtésben, és számos más, fontos témában.”

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. április 02. 20:33
BAYER SZILISÉG című írásából egy morzsa: "S jött Szili Kati, és sírós hangon, félrehajtott fejjel azt mondta. Megtette. S eztán is megteszi. Bármit megtesz. Hiszen MSZP-s – abból meg nincs emberarcú." HÁT MEGTETTE ezt is, SEMJÉN PÁRTELNÖK úr ASSZISZTÁLÁSÁVAL! NAHÁT nahát és hm....?
gyaloggos
2023. április 02. 20:25
MOST AKKOR MI VAN? https://flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer-zsolt-sziliseg Hm....?
gyaloggos
2023. április 02. 20:24
BAYER mit szól majd vajon ahhoz, hogy SEMJÉN PÁRTJÁBAN folytatja SZILI? Hm....?
01234567890
2023. április 02. 18:34
Végre egy sokadik volt MSZMP tag kerül a fidernyákok közé, abban különböznek, hogy a fideszesek több ezerszeresét lopják mint az elődeik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!