Puzsér a susnyásban

2023. március 14. 09:01

A kritikus szerint azért bántották az iskolában, mert „fura, idegesítő hülye gyerek” lehetett.

2023. március 14. 09:01
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Gyerekkoráról vallott a kritikus.

Pár nappal ezelőtt Bóta Gábor BótaCafé című, You Tube-on futó műsorának vendége volt Puzsér Róbert. A hosszú, közel 1 órás beszélgetés megnézhető alább, mi most csak a publicista gyerekkorára vonatkozó részeket emelnénk ki – amelyekről kendőzetlen őszinteséggel vallott.

A kritikus szerint azért bántották az iskolában, mert »fura, idegesítő hülye gyerek« lehetett. »Megvolt ugyanez az attitűd, mint ma, nem tartozott azonban hozzá egy csomó minden, amit azóta szedtem fel« – magyarázta.

Ez az attitűd szerinte az »oppozíció manifesztuma« szerep volt – már 6 évesen is.

»Hogy kinek álltam ellent? Tulajdonképpen mindennek és bárminek. Az anyámnak. Az anyám személyét vetítettem ki mindenkire, bármilyen szabályra, akármilyen elvárásra, követelményre« – fedte fel Puzsér. Hozzátette: az ellenállás főleg a »visszapofázásban« merült ki.”

Nyitókép: Facebook

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. március 15. 07:53
PUZSÁR A POFÁJÁN KÖRÖSZTÜL FINGIK.....MÁÁN' EZÉÉ' IS JOBB HEJJEN VAN A SUSNYÁSBAN.
Farkas Piroska
2023. március 15. 07:30
APA nélkül nőtt fel, látszik is rajta ...
Fed74
2023. március 14. 18:03
Tolvaj Bayer, inkább arról ugass hogy a Szerencsejáték Zrt. az Emberektől beszedett bénzből, kitömött téged 40 millióval, a gazdád parancsára! Úgy hogy meg ne szólalj rubeljobbágy!
amca
2023. március 14. 17:29
Szegény Púzya,csiga. Már a neve is nyálas... Nomen est omen. 20 éves koráig beszhart, behudjpozott minden éjjel. Sírt mint a bőgőmasina. Örüljünk ,hogy nem lett belőle Ted Bundy!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!