Nyilvánosan álljunk ki a megalázottak és megszomorítottak mellett

2023. március 16. 18:03

Sokszor egy jó szó is ajándék, egy gesztus is sokat jelent küzdelmükben.

2023. március 16. 18:03
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Következetesen és nyilvánosan álljunk ki a megalázottak és megszomorítottak mellett, akiket igaztalanul üldöznek és akiknek sokszor egy jó szó is ajándék, egy gesztus is sokat jelent küzdelmükben.

Következetesen és nyilvánosan álljunk ki a rabláncon rángatott önkormányzatok, az egyházakból kiüldözött keresztények, az igazságot bátran felvállaló bírók, a bűnösöket számonkérő rendőrök és ügyészek, a valóságot leírni bátor újságírók, a szólásszabadságban hívő értelmiségiek, a gyógyítást fel nem adó gyógyítók mellett.”

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holnapislesznap
2023. március 19. 19:08
és mi lesz a pékekkel, a cukrászokkal, kézművesekkel, kukásokkal, tűzoltókkal, katonákkal, pogányokkal, vendéglátósokkal, mérnökökkel, szakmunkásokkal, taxisokkal, póstásokkal, gazdálkodókkal, bűnösökkel, cigányokkal, lagzilajosokkal, utcai tarhálókkal, adócsalókkal, migránsokkal, bankárokkal, erőszakolókkal, közművesekkel, politikusokkal, ügyészekkel, sportolókkal, fagyiárusokkal, háztartásbeliekkel, trafikosokkal, fodrászokkal, muszlimokkal, négerekkel, emberevőkkel, tömeggyilkosokkal, buszsofőrrel, ezermesterekkel, gondnokokkal, biztonságiőrökkel, hajléktalanokkal, villanyszerelőkkel, vegánokkal, alkoholistákkal, dohányosokkal, benzinkutasokkal, rasszistákkal, antifákkal, monarchistákkal és marxistákkal :-(((((((((((((( felejjé má meg mindenkinek more :-(
tapir32
2023. március 17. 19:35
Az USA, a brit és az EU vezető tudták, hogy a szankcióknak és a fegyver szállításoknak a hatása az lesz, hogy konzerválják a Putyin rezsimet és a háborús konfliktust Ukrajnában. Az USA, EU, brit, orosz és ukrán politikai vezetők alkalmatlanságának bizonyítéka, hogy háborúig fajult az orosz - ukrán konfliktus. Ha, már háborúig fajult a helyzet akkor, a háború befejezésén, vagy legalább tűzszüneten kellene munkálkodniuk, és nem a háború folytatásán. A háború párti politikusok alkalmatlanok és / vagy az érdekük a háborúskodás. A mások halálán nyerészkedőknek az érdeke a háború elhúzódása! Binden, Soros stb Akiknek háborús befektetéseik vannak azoknak az érdeke a háború elhúzódása. Fegyverlobbi, cseppfolyós gáz gyártás és szállítás stb. / Pl. a magyargyűlölő Guy Verhofstadt/ Tkp. a fél világnak. A dollárbaloldal is ezért támogatja a háborút. A háborún nyerészkedők. Nagy üzlet a háború! A szankció és háború pártiak Putyin szövetségesei! Az orosz oligarcháknak is nagy üzlet az elhúzódó háború! Eszmékért a katonák halnak meg. A vezetőik a saját érdekeik okán küldik őket a frontra. A politika kizárólag érdekekről szól, amiket szép eszmékbe csomagolnak. Aki, a háborút támogatja az, az ukrán és az orosz emberek halálát támogatja! A háború pártiak semmivel sem különbek, Putyinnál. Mások halálát akarják! Halál pártiak!
EX - Terminátor
2023. március 17. 19:25
És ugye a megalázott az ártatlan az, aki a másikkal erőszakoskodik AZT BASZTATJA? :D AZT EGÉSZ EGYSZERŰEN LEHETETLENSÉG ÉP ÉSSZEL FEFOGNI HOGYAN LEHET VALAKINEK ENNYIRE KICSAVARODOTT BETEGES ELBORULT A GONDOLKODÁSA MINT A TIÉTEK!
írmag
2023. március 17. 16:04
Valld be dadogás nélkül, nyugodtan, a márki-zay (zsidókalapos) gomba mitől is növekedett ekkorára és vonulj félre, állva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!