Hol vannak már az EU-s pénzek?

2023. március 09. 15:53

Hiába magyarázkodik Navracsics Tibor, sokkal súlyosabb a helyzet az EU-s pénzek frontján, mint amiről beszél.

2023. március 09. 15:53
null
Donáth Anna
Facebook

„Hiába magyarázkodik Navracsics Tibor, sokkal súlyosabb a helyzet az EU-s pénzek frontján, mint amiről beszél. Emlékezzünk csak: Navracsics tavaly nyár óta minden tárgyalási forduló után optimista nyilatkozatokat tett. »Közel vagyunk a megegyezéshez Brüsszellel« – ezt még tavaly júliusban nyilatkozta!

De vajon akkor hol vannak már az EU-s pénzek?

A kormány folyamatosan terel, és mindig »hamarosan« várja a pénzek megérkezését. Muszáj kimondanunk az igazságot: egyre nagyobb az esélye, hogy idén már nem kapjuk meg a befagyasztott EU-s forrásokat. Több ezer milliárd forintról beszélünk!

Nehéz számszerűsíteni, eddig milyen veszteséget okozott a nemzetgazdaságnak ez a kormány azzal, hogy lassan két éve képtelen hazahozni a magyaroknak járó EU-s pénzeket. Minden további hónap késlekedés súlyosan érinti a vállalkozások fejlődését, az önkormányzatok működését és az állami beruházásokat.

Lehet, hogy a kormány úgy gondolja, nekik van még pár évük. De a magyar embereknek biztosan nincs ennyi idejük, hogy kivárják a nekik jogosan járó eurómilliárdokat.”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HomoFisz
2023. március 10. 16:36
Egyre valószínűbb, hogy már tavaly nyáron sem voltak meg. Az egész tárgyalósdi csak színjáték. Szerintem a lengyelek is tudják, azért nem is erőltetik.
marcon
2023. március 10. 13:14
Most már tudjuk, mit mondhatott a hazaáruló Donáthnak a magyarellenes Vera Jourova, akivel nem is szokott beszélni, max. csak 3 naponta egyeztetni. :-)
Andris 7 éves
2023. március 10. 09:29
Hol vannak már az EU-s pénzek? Annácska neked jobban kéne tudni! Ti utaltátok Ukrajnának Ami nekünk járna az már nincs meg ! El kellene már engedni ezt az ügyet ha eddig meg voltunk nélküle ezután is megleszünk csak már jó lenne ha befejeznék a folytonos ugatást
gondolkodom tehát vagyok
2023. március 10. 09:21
Mindent megtett ez a nő, hogy ne kapjuk meg a pénzt. Átcsoportosították. Valószínű már Ukrajnába utalták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!