Az állami propagandagépezet működését mindenképpen meg kell zavarni!

2023. március 28. 22:13

Amíg ezt nem tesszük meg, nem beszélhetünk Magyarországon valódi, tisztességes választásokról.

2023. március 28. 22:13
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Mondjuk vicces is lett volna, ha megvádolnak, hiszen a blokádot ők maguk hozták létre azzal, hogy már a láttunkra is magukra zárták az összes kaput. Még láncot is tettek rá

Abban mondjuk igaza lett volna a rendőrségnek, hogy az állami propagandagépezet működését mindenképpen meg kell zavarni! Amíg ezt nem tesszük meg, nem beszélhetünk Magyarországon valódi, tisztességes választásokról.

Most viszont inkább röhögjük most ki a buzgó rendőröket a klasszikus film idézetével: »Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?! Én már szart érek?!«”

Nyitókép: Facebook

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2023. augusztus 21. 16:45
Nem úgy volt, hogy az MTV-1-et a Zorbáni propagandát a kutya sem nézi? Mi a lóalkatrészt akar megzavarni? Be akarnak költözni, valamilyen újhullámos Big Brotherre? Vagy éjjel-nappal MTV? Ellenzéki túlélőtábor váltott szereplőkkel, élő adás megzavarása, korlátmászás, hason-háron pörgés élő CNN-es közvetítéssel? Castingolás kerítésmászás után, aki képes átmászni a kerítésen, belépőt nyerhet a műsorra. Egyébként a legközelebbi választáskor majd külön föl kéne hívni a kedves választók figyelmét, hogy ne politikai aktivistákat, és provokátorokat válasszanak -a saját érdekükben.
Sulammit
2023. augusztus 21. 16:38
Téged rongyos büdizokni el kell zavarni.
Gabor KR
2023. március 30. 12:58
ez az elmebeteg mibol doktoralt le? Ulepnyalasbol?
Brandon the great Negro
2023. március 30. 06:11
Vajon mire gondolt Hatházi mikor ezt a három egymástól független mondatot leírta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!