Ukrán edző...

2023. március 15. 07:02

Mennyi kedvesség, mennyi empátia egy kisfiú felé, mennyi jóság, mennyi szeretet.

2023. március 15. 07:02
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Tudod mit, edző bácsi? Takarodj haza inkább. És vidd magaddal a kapusod is...

Rúgjon gólt az MTK-nak – üzente a DVTK edzője a kisfiúnak, akinek elrontották a szülinapjátMeglepő szavak az ukrán edzőtől.

A hétvégén szokatlan jelenetre került sor a hétfői NB2-es bajnokin: az MTK-DVTK meccs második félidejének elején a kezdőrúgást egy születésnapját ünneplő kisfiú, Varga Énok végezhette el. Senkó Zsombor, a vendégek kapusa azonban az ilyenkor megszokottól eltérően a kisfiú két lövését is kivédte.

Bár a fiú ellen csillogtatta tudását, a tétmeccsen négy gólt is kapott a kapus, a végeredmény 4–2 lett az MTK-nak. A mérkőzés után a DVTK edzőjét megkérdezték, mit gondol arról, hogy Senkó elrontotta a Varga Énok születésnapi ajándékát, mire Szerzej Kuznyecov annyit válaszolt: rúgjon az MTK-nak gólt a gyerek!”

Nyitóképen: Szergej Kuznyecov, a DVTK edzője. Forrás: Képernyőfotó.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. március 16. 17:48
Csicska Zsóti, inkább arról beszélj hogy a gazdi ismét kitömött 40 millával!
u.hu
2023. március 16. 08:59
Bayer Zsolt nem a Mandinernek szánta az írását. Ha tévedett, hanem, a Mandiner egy kis pöcs, amit el fognak engedni.
NullaSalus
2023. március 16. 02:24
Hát Bayer, ez a cikk eléggé "kapufa".
sheu
2023. március 16. 00:56
Ez az írás úgy fasság, ahogy van. Először is miért kéne eltakarodnia a DVTK kapusának a saját hazájából? Azért álljon már meg a menet! Az pedig hatalmas hazugság, hogy megszokott lenne a kezdőrúgás után a labdát kapura lőni, és hogy szegény gyerek születésnapját elrontották. Ez egy bajnoki meccs volt, annak is a második félideje. Már a kezdőrúgás is egy baromság, de az meg provokáció volt, hogy a gyereket biztatták, hogy rúgja kapura. Az egészben a legvisszataszítóbb az, hogy most már gyűlöletet szítanak a kapus ellen, lassan gyerekgyilkosnak fogják titulálni, mert a kis Énok lövéseit nem engedte be a saját kapujába. Szegény gyerek, hogy fogja ezt a hatalmas traumát túlélni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!