Karácsony Gergely jogállamisági konferenciát szervezett Brüsszelben

2023. február 11. 13:10

Felháborító, hogy miközben Budapesttel nem törődik, a főpolgármester többnapos, vonatos kirándulásra indul.

2023. február 11. 13:10
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Karácsony Gergely jogállamisági (rule of law) (ejtsd: rúl of ló) konferenciát szervezett Brüsszelben. A főpolgármester nem aprózta el, ilyen emelkedett gondolatokat mondott például: „Budapest számára a jogállamiság nem egy elvont fogalom, hanem élet és halál kérdése. A városok világszerte a jogállamiság védőbástyái.” (Ezek szerint a Fideszes vezetésűek is?).

Felháborító, hogy miközben Budapesttel nem törődik, a főpolgármester többnapos, vonatos kirándulásra indul. Egy városvezető elsősorban az általa vezetett várossal kéne törődjön, ne a hazája ellen hergelje hazug vádakkal a nemzetközi közvéleményt. Az ál-Klicskós szomorúan-nevetséges akciója után, most ismét a magyar érdekek ellen küzd. Igen érdekes, hogy ő beszél korrupcióról, miközben a tele van korrupciós ügyekkel a Városháza.

Hiperpasszív értelmezése alapján reméljük nem a ló fontosságának gondolatát hozza haza a jogállamisági konferenciáról és nem fogalmazódik meg az a gondolat, hogy a körúton a kihasználatlan biciklisávok mellett lósávokat is ki lehetne alakítani, és a lócitromok pedig légy pihenőkké alakíthatók, hogy ne csak a méhek legeljenek.

Szóval ideje lenne a kátyúkkal, a dugóval, a parkokkal, a szemét eltakarításával, a beruházásokkal, a metróval foglalkozni, a várost vezetni facebookozás, pótcselekvés és hazaárulás helyett!”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. február 12. 15:24
Magas, buta , seggnyalo tokeletes szolgaja a globalizmusnak ! ez KakiGeri !
manitowoc
2023. február 11. 20:34
ZséBarniPalcsi, hát ehhez mit szólsz: "Tarlós utazásai a világ körül 2012.11.12. A választások óta eltelt két év alatt csaknem három hónapot töltött külföldön Tarlós István főpolgármester. A fővárosi önkormányzat első embere hivatásos utazókat megszégyenítő iramban járja Európa, Ázsia és Amerika városait. A szomszédos országok fővárosai – Bécs, Ljubljana, Pozsony, Belgrád – mellett a tágabb régióba is szívesen ellátogat. Így felkereste többek között Berlint, Cannes-t, Zágrábot, tárgyalt Varsóban, Isztambulban, Újvidéken és Szófiában. Rómában pápai áldást kért Budapestnek, míg Kazahsztánban, Kínában és Izraelben inkább pénzt. Néha még ennél is meglepőbb kiruccanásokra is elszánja magát a főpolgármester. Így ellátogatott Mongólia és Kirgizisztán fővárosába is. Az Amerikai Egyesült Államokban kétszer is járt: előbb Fort Wortht, majd New Yorkot kereste fel. A keleti parti metropolisba Michael Bloomberg polgármester meghívására utazott, de a programból nem maradhatott ki Rudolph W. Giulianival, a város korábbi vezetőjével folytatott „hosszas szakmai beszélgetés” sem" http://nol.hu/belfold/20121112-a_fopolgarmester_kirgizisztan_fovarosat_is_megnezte-1345405
Gonella
2023. február 11. 16:58
ő mr chance magyar verziója. nevetséges és fárasztó!!!
Jooee
2023. február 11. 16:15
Azért törődött Budapesttel, ha el kellett valamit adni. Odatartotta ő is a markát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!