Karácsony Gergely jogállamisági konferenciát szervezett Brüsszelben

2023. február 11. 13:10

Felháborító, hogy miközben Budapesttel nem törődik, a főpolgármester többnapos, vonatos kirándulásra indul.

2023. február 11. 13:10
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Karácsony Gergely jogállamisági (rule of law) (ejtsd: rúl of ló) konferenciát szervezett Brüsszelben. A főpolgármester nem aprózta el, ilyen emelkedett gondolatokat mondott például: „Budapest számára a jogállamiság nem egy elvont fogalom, hanem élet és halál kérdése. A városok világszerte a jogállamiság védőbástyái.” (Ezek szerint a Fideszes vezetésűek is?).

Felháborító, hogy miközben Budapesttel nem törődik, a főpolgármester többnapos, vonatos kirándulásra indul. Egy városvezető elsősorban az általa vezetett várossal kéne törődjön, ne a hazája ellen hergelje hazug vádakkal a nemzetközi közvéleményt. Az ál-Klicskós szomorúan-nevetséges akciója után, most ismét a magyar érdekek ellen küzd. Igen érdekes, hogy ő beszél korrupcióról, miközben a tele van korrupciós ügyekkel a Városháza.

Hiperpasszív értelmezése alapján reméljük nem a ló fontosságának gondolatát hozza haza a jogállamisági konferenciáról és nem fogalmazódik meg az a gondolat, hogy a körúton a kihasználatlan biciklisávok mellett lósávokat is ki lehetne alakítani, és a lócitromok pedig légy pihenőkké alakíthatók, hogy ne csak a méhek legeljenek.

Szóval ideje lenne a kátyúkkal, a dugóval, a parkokkal, a szemét eltakarításával, a beruházásokkal, a metróval foglalkozni, a várost vezetni facebookozás, pótcselekvés és hazaárulás helyett!”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik