Pressman viszketegsége

2023. február 04. 13:02

Elolvassa a világpolgár a cikket, és megállapítja: a magyarok ellenségesek, kiszolgálják Putyint, homofób aktivistáik eveznek a Dunán.

2023. február 04. 13:02
null
Szőcs László
Magyar Nemzet

„Pressman a Telex vállán is kisírhatta volna magát a rongyos háromszázmillióért, amit a minisztériumától kapnak. De hol maradt volna akkor a kívánt médiahatás? Amit a világ egyik legbefolyásosabb sajtóorgánuma, az online kiadásával együtt világszerte tízmilliók által olvasott The New York Times biztosít? Így meg elolvassa a világpolgár a cikket, és megállapítja: a magyarok ellenségesek, kiszolgálják Putyint, és homofób aktivistáik eveznek a Dunán.

Ha pedig majd amerikai lobbistát fizetünk, hogy helyrehozza a tengerentúlon ezt az országképet, akkor le lehet adni a drótot az ellenzéknek, hogy milyen sokba kerül, miközben nincs vécépapír a kórházakban. Bravó! Ezek után csak egy kérdés van: mégis, mit akar elérni nálunk Pressman, már persze azontúl, hogy eljátszik egy szerepet?

A feltűnési viszketegségben szenvedő diplomata olyan, mint az a futballbíró, aki azt hiszi, miatta jár a tömeg a stadionba. Sérelmezi, hogy a magyarokat nyilvánosan utasítgató szavait a kormány visszautasítja, majd újra és újra okot ad erre? Pedig ha tárgyalóasztalhoz akar(na) ülni, rendelkezésre állnak diplomáciai csatornák. Igaz, az is beszédes, hogy öt hónapja nem jut be a miniszterelnökhöz, aki az előző amerikai nagyköveteket heteken belül fogadta.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 07. 16:11
Szerintem az a fogyatékos, aki elfogadta az akkreditációját ennek a deviáns buzinak. De az még fogyatékosabb, aki nem zavarja innen haza a picsába ezek után amiket itt beszélt, írt ő meg a gazdái. Szóval a kakadunak szólj te cuckoldkonzi seggfej, vagy a vétótlan köpcös gecinek, hogy ne legyenek már ilyen szánalmasan gyáva csicskák, eltűrve a buzi kancsal amerikába telepített zsidó hazudozását, acsargását és uszítását. Ne nekünk ugass. A tettek érdekelnek minket, nem a hazug dumátok!
Lajoss
2023. február 05. 17:58
Laci,a csüngőhasút ismeri már a világ,nem kell hozzá a Pressman..
luisbathhelena
2023. február 05. 05:49
Presswoman ez nem pressman
Magyarvagyoknemturista
2023. február 04. 19:47
pressbuzi takarodj haza vagy a frontra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!