Szijjártó Péter és Dnyipro polgármesterének szavai

2023. február 07. 06:03

Washington (elvben!) a szövetségesünk, Dnyiprót pedig Szijjártóék hagynák elpusztítani.

2023. február 07. 06:03
null
Vágó István
Facebook

„Kétségtelenül vannak fokozatbeli különbségek a lebombázott Dnyipro polgármesterének magyarok elleni kifakadása, illetve Szijjártó Péternek a washingtoni nagykövetre zúdított vádjai között. Borisz Filatov szövege durvább.

Ahogy vannak fokozatbeli különbségek Dnyipro és Washington között is. Az például, hogy Washington (elvben!) a szövetségesünk, Dnyiprót pedig Szijjártóék hagynák az oroszoktól elpusztítani. Ez is durva.

Ehhez képest Filatovot a NER-média fékevesztett bajkeverőnek, Szijjártót a magyar érdekek hű képviselőjének állítja be. Tudomásul kellene venni, hogy más a végső elkeseredésnek és más a diplomáciának a nyelve. Ezek a szavak azonban egyik oldalról sem visznek közelebb a megoldáshoz, a kölcsönös megbékéléshez.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. február 07. 19:02
Vágó kretén. Irány Donyeck.. Dugd oda a pofádat...
hakos
2023. február 07. 13:13
Mondjuk Dnyipró akkor pusztul el, ha folytatódik a háború. Ha a háborút befejezik és békét kötnek, akkor Dnyipróban legfeljebb szilveszterkor petárdák fognak robbanni. Az pedig, hogy Dnyipró esetleg Oroszország részévé válik, legfeljebb Filatovnak lesz rossz, mert ukrán sovinisztaként nem lesz ott polgármester....de nekünk magyaroknak ez édes mindegy. Ha képesek voltunk megszokni, hogy Munkács Ukrajna részévé vált, akkor azt is meg fogjuk szokni, hogy Dnyipró Oroszország része lesz....
letsgobrandon
2023. február 07. 13:04
Washington (elvben!) a szövetségesünk, Dnyiprót pedig Szijjártóék hagynák elpusztítani. ... Pista !... mi az összefüggés? vezesd már le bazmeg
nyugalom
2023. február 07. 13:01
Ez a barom mar a dk-nak is sok volt! Nekünk is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!