Lehet, hogy a Kreml valamivel zsarolja a magyar miniszterelnököt

2023. február 23. 09:36

Teljes erővel zajlik Magyarország kivezetése a Nyugat politikai, gazdasági és katonai kötelékéből.

2023. február 23. 09:36
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Magyarországon a legdrágább a gáz egész Európában – ez tehát aligha áll Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor szövetségének hátterében. Lehet, hogy a Kreml valamivel zsarolja a magyar miniszterelnököt, de erre nincs bizonyíték. Akármiért is, de teljes erővel zajlik Magyarország kivezetése a Nyugat politikai, gazdasági és katonai kötelékéből.

A nemtelen hitszegés ideológiáját homoszexuálisok nyilvános parádézása és transzszexuálisok hisztérikus aktivizmusa képezi – az orbáni kommunikáció szerint a teljes Nyugat ezekkel a jelenségekkel azonos, úgyhogy Orbánnak a Putyinnal való szövetkezése a magyarság ezeréves kultúrájának és identitásának nem is az elárulása, hanem épp a megmentése. Mindenki rossz irányba megy az autópályán: Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia, Románia, Bulgária, hogy a Baltikumról meg Észak-, Dél- és Nyugat-Európáról szó se essék – a kontinensen egyedül Szerbia, Fehéroroszország és Magyarország védelmezi a keresztény erkölcsöt, mert ők jól tudják, hogy amire a hatalmas medve ráteszi a mancsát, az neki igenis jár, mert a jogos biztonsági igénye.

A magyar társadalom oroszbarátságra való érzelmi áthangolása után már nincs is visszaút a nyugati szövetségbe – tárt karokkal várja Orbán Viktort a Türk Tanács, Magyarországot meg az Eurázsiai Unió. Február 22-én, pénteken a Szabadság téren mondok beszédet a moszkvai terjeszkedés ellen – akinek szándékában áll hallatni a hangját, amíg még teheti, az jöjjön, és tüntessen velünk.”

Nyitókép: ALEXEY DRUZGININ / ANTON DENISOV / R / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 368 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sheu
2023. február 24. 02:58
"tárt karokkal várja Orbán Viktort a Türk Tanács" Ennek a baromnak már semmi sem szent? Mi a fasz baja van a türk tanáccsal, amelyben rokon népekkel alkotunk egyfajta szimbolikus közösséget.
néhai Ch.Pilot
2023. február 23. 23:10
"... akinek szándékában áll hallatni a hangját, amíg még teheti, az jöjjön, és tüntessen velünk." "Amíg még teheti". Hát, bizony, hamarosan csapadékosabbra fordul az időjárás... :-D
barkasfarkas
2023. február 23. 23:03
Nézem a hozzászólásaidat. Szar életed lehet, ha mindenkit ki kell osztanod esténként.
barkasfarkas
2023. február 23. 21:42
"Az első kérdés szerintem, hogy miért akar az EU/USA Orbán helyett mindegyhogykit bármennyi pénz van rá." Például éppen azért, mert Putyin trójai falova Orbán, és vétót lenget be bármire, sértődésből, zsarolhatóságból, egyéni érdekekből? És ez már Magyarországnak is rendkívül káros, mert egykori legszorosabb szövetségeseinket is elmartuk már magunktól emiatt. Nyilván az EU politikai sem szentek, nincsenek illúzióim, az a világ mégis teljesen más, mint az orosz, és sokkal közelebb áll a magyar általános és politikai kultúrához. Nem tudom, miért sündörgünk az oroszok körül, mit keresünk ott. "A szankciók pedig eleve közös orosz-magyar érdeket hoztak Mi lenne most az országban, ha nem volna orosz gázunk, olajunk" Óriási stratégiai hiba volt kiszolgáltatni magunkat az egykori elnyomóinknak energetikailag. De persze kényelmes. Valószínűleg mézesmadzag is volt a dologban bőven, mert tudta az orosz, hogy amikor elérkezik a hódítás ideje, milyen jól tudja majd rángatni vele Magyarországot (és Németországot, ők viszont mégis kihátráltak). Ez be is jött, és megszívjuk miatta, durván.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!