Mi a különbség a szélsőjobb és a szélsőbal között?

2023. február 20. 09:26

Nyilván minden erőszakos cselekmény mellé nem lehet rendőrt állítani, de a spontán utcai erőszak nálunk nem a nemzeti oldal szokása.

2023. február 20. 09:26
null
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„A kommunisták ősi projektje, hogy a szélsőbal létét eltüntessék a nyilvánosságból és a szélsőjobbot rányomják a jobboldalra. Kevés nyilvánvalóbb dolog van a világon annál, különösen az elmúlt tíz év tapasztalatai alapján, hogy minden elmebeteg a centrumba akarja pozicionálni magát, a normalitásba, és mindenki mást szélsőségesnek bélyegez. Ma már a pedofilek is ezt csinálják. Persze, hiszen ők a szélsőbalhoz tartoznak (nyugaton már nem is), hiszen az összes többi szexuális szélsőséges már része a baloldali, liberális fősodornak.

Aki nem a marxista történelemhamisítást tekinti etalonnak, hanem az elemi tényeket, az pontosan tudja, hogy a szélsőbal igazi tankönyvi példája a náci párt, nálunk meg a nyilasok, aztán meg persze a kommunisták. Hitler pontosan azt az utat járta be, mint a jelenlegi balosok, lelkes munkásképviselet, majd lepaktálás a nagytőkével a hatalom birtokában. Az Oroszország elleni háborúról nem is beszélve. Ami a kedvenc nünükéje ma is minden buta szélsőbalosnak.

Polgári ízlés szerint a Jobbik mindig is túlságosan szélsőséges volt, közelebb volt a nyilasokhoz, a nácikhoz, mint az egy normális országban elfogadható, de abban az értelemben nem volt szélsőséges, ahogy a nyugati szélsőbal, például az Antifa az.

A magyarországi elmebajos jobboldali szélsőségesekről, akikkel ijesztegettek és akik tényleg erőszakos bűncselekményeket követtek el, mindig kiderült, hogy meglepő módon valahogy mindig be voltak kötve olyan helyekre, ahol a diktatúra titkosszolgálatai, illetve annak utózöngéi, vagyis a magyar baloldal sejlik fel. Az úgynevezett »cigánygyilkosságoknak« nyilvánvalóan egy magyarok és cigányok közötti erőszakhullám kirobbantása volt a célja. Azt nem is kell mondani, kinek az érdekeit szolgálta akkor és ott. Ahogy minden nyilvánvalóan elmebeteg tombolásként bemutatott, soha előtte és utána életjelet nem adó “szélsőjobboldali” szervezetek által nevesített mindenféle balhéknál is így volt ez.

Nyilván minden erőszakos cselekmény mellé nem lehet rendőrt állítani, de a spontán utcai erőszak nálunk nem a nemzeti oldal szokása.

Az már egy másik kérdés, hogy miként reagálnak némelyek a provokációra. A Pride provokáció, az LMBTQ+ minden megnyilvánulása provokáció. Ráadásul alapesetben sosem a provokatőrök vannak a frontvonalban, hanem mindig a megvezetett hülyék. Sok hetero pride-oló és nem heteró felvonuló a mostani botrány kapcsán döbbent rá, hogy kikkel is keveredett egy társaságba.

Ugyanis az ott vonulgatók nagy része sem tudja, hogy a mellette táncikáló, mondjuk rózsaszín Hitlernek öltözött ember egyébként a neten kikre vadászik a perverzióinak kielégítése céljából.

Azt ugyanis még nem szoktuk meg, hogy a szexualitás is teljesen politika lett és a szélsőbaloldalba az összes szexuális perverzió »belesimult«. Amúgy ez persze jellemző volt a kommunistákra és a nácikra is, mindkét társaság előszeretettel alkalmazott szexuális szadistákat a normalitás elpusztítása érdekében. Elmebetegre a szélsőbalon van kereslet.”

Nyitókép: Képernyőmentés

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 20. 14:16
Szar cuckoldkonzi szokás akkor nácizni, amikor 45+33 évnyi zsidó kommnunista pusztítás során magyarokat, lengyeleket vernek véresre zsidó kommunista terroristák. Itt nácik hatalmon nem voltak 1,5 évig sem, 1944 márciusa, a német megszállásunkat követően. Ennél még a franciák, hollandok, belgák, norvégok, lengyelek, csehek, tótok, észtek, litvánok, lettek, olaszok, spanyolok is nácibbak voltak, ráadásul hosszabb ideig, alaposabban pusztítva szívetek csücskeit a zsidó kommunista mocskot. Ezért ne nácizz itt magyarokat a kurva anyádat te se, relativizálva a 78 éves zsidó kommunista gyilkolást, rablást, pusztítást, a rosseb a történelemismereted teljes hiányába!
Areményhal
2023. február 20. 13:00
Szélsőjobb ,ilyen nem létezik. a jobbóldalt mindig konzervatívok és liberálisok alkották(a mai liberálisok, szocik,zőldek stbk csak álcának használják ezeket megnevezéseket) . A nemzeti szocialisták, komunisták stb, nem jobbóldaliak.
Namond
2023. február 20. 12:25
Helytelen állítás; „A kommunisták ősi projektje, hogy a szélsőbal létét eltüntessék a nyilvánosságból és a szélsőjobbot rányomják a jobboldalra." Helyesen; „A kommunisták ősi projektje, hogy a szélsőbal létét eltüntessék a nyilvánosságból és a szélsőjobbJUK LÉTÉT rányomják a jobboldalra." Egyébként a cikk helyes és igaz. Ha valaki nem tudta volna (Liberté, Égalité, Fraternité): Anarchizmus - kommunák önrendelkezése, (kibucok), állandó felsőbb koordináció nélkül, nincsenek kiváltságok csak közösségi szolgálat, afféle közösségi szocializmus/őskomunizmus Bolsevizmus - hegemonista internacionalista szocializmus (Szovjetek uniója) Falangizmus - munkásképviselet, azaz szocialista szakszervezeti összefogás Fasizmus - munkásképviselet, munkástanácsok, tanács szocializmus (Tanácsköztársaság kommunistái, nyilasok) Jakobinizmus - "kiváltságok" eltörlése, "kiváltságosok" jog és vagyonfosztása - az új rend - új kiváltságosokkal megalapítása (ez a nagy francia képmutatás a 19., 20., 21. század bajainak alapja), a harmadik rend rablóhadjárata Kommunizmus - internacionalista szocializmus Liberalizmus (történelmi) - személyi önrendelkezés (nincs úr tefeletted), nincsenek kiváltságok, romantikus szocializmus Nácizmus - nemzeti szocializmus No de kedves Android a neoliberalizmus, a hobók, hippizmus, Yello, Woke, na meg a terjesztőik hol vannak az ideológiai palettán?
files32
2023. február 20. 11:08
2006.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!