Szépen kell viselkedni

2023. február 23. 12:45

Judit becsületes ember.

2023. február 23. 12:45
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Pár mondat Ráczné Földi Judit kapcsán:

1. Judit becsületes ember. Hibázott. Figyelmetlen volt. De soha nem volt off-shore cége. Ez nem kétséges.

2. Mi vállaltunk felelősséget érte. Na meg a többi ellenzéki párt, amelyek elfogadták jelölését a közös listán. Ha rajta lehet a listán, ezzel azt mondtuk ki közösen, hogy Judit lehet képviselő.

3. Most egy ellenzéki párt ezt meg akarta akadályozni. Felrúgva minden politikai, jogi normát. Vesztettek. A Kúria mai döntése alapján a mandátum Judité.

4. Szépen kell viselkedni. Öt perc hírnévért nem adjuk el a holnapot. Egymásra vagyunk utalva. Ezer dologról meg kell állapodnunk. Ha valaki felrúgja a tegnap megállapodását, akkor holnap azzal nehéz lesz újra megállapodni. Valójában ez a legfontosabb tanulság.

5. Meg talán még valami: a Demokratikus Koalíciót nem lehet zsarolni, meghátrálásra kényszeríteni. Mi együtt vagyunk. Nagyon.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. február 26. 08:44
Fantasztikus politikus ez a gyurcsány. Hogy miért nem rájuk szavaztam!!!!??? Mennyivel jobb lenne most, jönnének az EU-s pénzek azonnal, sőt annyit kérhetnénk amennyit akarunk, adnák. Semmi dolgom nem lenne, csak a helyi komcsi libsi vezetést reggel, délben és este leszopni, majd csak betesznek valami zsíros állásba, aktát tologatni. Mennyire hülye vagyok Istenem, hogy nekem a magyar testvéreim, a Hazám fontosabb, mint saját magam boldogulása! Vissza lehet e csinálni a szavazást???? Ferit akarom vezetőnek, csak ő mentheti meg Magyarországot.
Lmcwelt
2023. február 24. 11:55
Fletó ne xarj a levesbe, viselkedj szépen!
critical man
2023. február 24. 06:13
Fletó! Fattyad majdnem megölt egy embert. Erre fókuszálj!
Hangillat
2023. február 24. 00:37
Böjti, napi bérmálkozások, kisautós tü-tü vezet a sikerhez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!