Van egy Horváth András néven ügyködő figura

2023. február 09. 12:48

Rendszeresen raklózik, gádzsózik, rendes fehérellenes, magyarellenes, olykor keresztényellenes dumákat nyomat.

2023. február 09. 12:48
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Van egy Horváth András néven ügyködő figura, aki magát roma aktivistának, ifjúsági Pulitzer díjas oknyomozó újságírónak nevezi, és rendszeresen raklózik, gádzsózik, rendes fehérellenes, magyarellenes, olykor keresztényellenes dumákat nyomat, tudjátok, amolyan itteni, szabolcsborsodi wokeszerűség, a BLM hungarice változata. Van egy fb oldala is, a Spartacus, magát baloldalinak meg jogvédőnek nevezi, fideszellenes, de haverkodik a maradék pár sztálinista ápolttal is - merthogy Putyinbarátok, de persze a magyarozó dnyiprói polgimesternek igazat ad (mert a magyarozás azért fontosabb, mint a Putyler), mindeneket imád, ami nem a fehér világ, lehetnek azok akár a katari rabszolgatartók, vagy a kínai szupergazdagok, de zsidózik is olykor, meg embereket zaklat, pl Robi barátomat tavaly antiszemita üzikkel, de úgy tapasztaltam, jelentget is, szóval ilyen egy konfúz figura ez a figura. Azzal dicsekedett, hogy ő tiltatta le a Vadhajtásokat meg más szélsőjobboldali oldalt, amit nem hiszek, de mindegy is.

Természetesen nincs nemhogy Pulitzer díjas, de díjtalan újságíró se ezen a néven, ill ezzel a pofával, én legalábbis nem találtam, nyoma sehol, ahogyan mindenkit jelentgető Jánossy Eszter álnéven futó kolléganőjének se találni a valóságmagvát, aki talán ugyanaz az illető.

Azért írom, mert már megint felbukkant, igen aktív és gátlástalan, vigyázzatok vele. Vagy velük. (Na itt van az, ami nekem is új, aki kvázi mindig, mindenkivel szóbaálltam: azonnal tiltani és törölni, semmi vita vagy párbeszéd.)”

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

Nincs itt igazi kemény diktatúra, jó életünk volt már a Kádár-rendszerben is, az az igazság - Farkas Attila Márton a Mandinernek

Nehéz. Édesanyám hosszú és lassú haldoklását kísérem már egy ideje. Plusz nekem is vannak egészségügyi problémáim, és a világ se úgy változik, ahogy az számomra biztató lenne. Rohadt nyomasztó ez így együtt. Mint oly sokaknak, nekem is világvége-hangulatom van. Az elmúlt három év nálam úgy telt, hogy talán jobb lesz a következő, bírjuk ki ezt a mostanit.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekeke
2023. február 09. 17:15
Itt is mondogatom:a kutyaszarba felesleges belelépni. Tessék el- illetve kikerülni.
Gyugyesz
2023. február 09. 15:19
Ez csak egy átlag cigány, akinek még az anyanyelve is a miénk, amikor kiszarta a fiatalkorú anyukája-nővére rögtön magyar állampolgár lett. Mi meg küzdjünk ellene a virtuális térben.
JMoflicheque
2023. február 09. 15:15
Az ilyet még lehányni is szégyen......
nakatomi
2023. február 09. 15:12
Éppen ma találkoztam a kommentjével a Twitteren. Orbán Viktor mai tweetjére reagált emígyen: "De rafinált öreg pincsi vagy, te kutya. Igazi gerinctelen, az anyját 2 fillérért eladó büdösmagyar vagy." https://twitter.com/RaadasulRoma/status/1623614102881837056
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!