Ahogy egyre erősebbek leszünk, a felelősségünk is nő

2023. február 25. 10:25

Kötelességünk mindent megtenni a rendszer gyors bukásáért, hogy végre európai jólétben éljünk.

2023. február 25. 10:25
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Ahogy egyre többen, egyre erősebbek leszünk, a felelősségünk is nő. A legnagyobb ellenzéki pártként ezért nem várhatunk. Kötelességünk mindent megtenni a rendszer gyors bukásáért, hogy végre mi, magyarok is európai jólétben éljünk.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
N.N.
2023. február 27. 16:06
Így van, a 2020-as 19 %-ról már 12 %-ra nőttetek!
yazoo.tributary
2023. február 27. 10:09
Zsigeri kommunista bolsevik toprongy: egy olyan rendszert akar megbuktatni, amire az eddiginél sokkal több állampolgár szavazott, és tette egyértelművé a véleményét, hogy ebben a rendszerben bízik, és ezt szeretné tovább vinni 4 évig. Tehát Magyarország állampolgárainak a túlnyomó többsége által meghozott demokratikus döntést akar kiradírozni, csak mert neki nem tetszik, és mert nem nekik osztották le a lapokat, MAJD, mindezek után, szeretné ezt az országot "vezetni", és azoknak a magyaroknak a miniszterelnöke lenni, akiktől elvette a döntésüket, és azt, amire szavaztak. Ez azért komoly agybajt feltételez. Ja és mindezen felül, még ha meg is bukna a "rendszer" (nem fog), honnan a tútoros faszból hiszi ez a szörnyszülött, hogy lenne ember, aki ezt a némbert meg a sleppjét akarná? #STB
19carlo58
2023. február 26. 23:03
Lamantin Klára! Te csak csípőben, meg seggben lettél erősebb!! Nézz a tükörbe!
bucka
2023. február 26. 21:45
Szerencsére semmilyen felelősségetek nincs. Dögrev.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!