Vannak ügyek, amikor az ember nem hallgathat, főleg, ha két kamasz édesapja

2023. február 18. 14:55

Azon túl, hogy B. Zsolt, aki maga is szervezője a pedagógus tüntetéseknek és LMBTQ-aktivista, nagyon sokat ártott a saját közösségének, magam is egyetértek azokkal, akik azonnali szigorítást követelnek.

2023. február 18. 14:55
null
Dr. Czeglédy Csaba
Facebook

„Biztosan Ti is találkoztatok az elmúlt napokban a sajtóban azzal a hírrel, hogy egy budapesti általános iskola 40 éves pedagógiai asszisztense azzal dicsekedett, hogy szexuális kapcsolata volt egy 15 évessel. Saját magát efebofilnek tartja, ami magyarul nagyjából ifjúszeretőt jelent. Ez az a szexuális magatartás, amikor valaki a 15-19 éves korosztályhoz vonzódik, ő maga viszont sokkal idősebb.

Azon túl, hogy B. Zsolt, aki maga is szervezője a pedagógus tüntetéseknek és LMBTQ-aktivista, nagyon sokat ártott a saját közösségének, magam is egyetértek azokkal, akik azonnali szigorítást követelnek. Azt hozzátéve, hogy vannak ügyek, amikor az ember nem hallgathat, főleg, ha két kamasz édesapja.

A szexuális élet mindenki magánügye, azonban teljesen abnormálisnak tartom, ha valaki a nyilvánosság előtt azt taglalja - sőt, dicsekszik -, hogyan csábít el tizenéves fiatalokat.

Az pedig főleg nincsen rendben, hogy egy 13 és ¾ éves gyermekkel - nagyon helyesen - még beleegyezése esetén sem lehet szexuális kapcsolatot folytatni, azonban három hónap múlva – ha nincsen befolyásolva – már akár egy 40 éves is ágyba viheti. 18 éves koráig még cigarettát és alkoholt sem vehet – hogy csak egy ellentmondásra hívjam fel a figyelmet.”

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. február 20. 09:50
Nem kell ez a hülye ragozás, hogy efebofil, meg akármi, buzeráns és kész, megrontja a fiatalokat. A magyar szó pontosan mutatja mi történik: megrontás, tehát egy alapvetően normális egyedet rossz útra visz. Át lehet keretezni, meg bűvészkedni a szavakkal, újakat generálni és hajlítani az értelmüket, és talán még néhány mimózalelkű balfaszt át is lehet kúrni vele, de ez akkor is megrontás marad.
ALIordog51
2023. február 19. 17:19
Az iskola igazgatója miért vette át az előző iskolától úgy, hogy tudta, hogy milyen abberált?. Azonnal kirugni, mind a 2 igazgatót!! Miért türték el! Nem mertek lépni, féltek a balos hordától?? Ha, ez volt akkor ők se valók a gyerekek nevelésére!
Volo
2023. február 19. 16:48
Na ezért majd kapsz a Fletótól, meg főleg áz árnyékszék asszonyától!
itsipia
2023. február 19. 12:41
igaza is van! diák szexrabszolga..... fúj, diák gazdasági rabszolga....valamiből élni is kell...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!