Az, hogy nem tapsolt, hozzá méltó sutyerák kicsinyesség

2023. február 09. 22:33

Iszonyat melója van benne, hogy nyilvánosan megvetik.

2023. február 09. 22:33
null
Bojár Iván András
Facebook

„Nincs azzal baj. Inkább örömködes van, hogy a rengeteg, Magyarorszagnak ártó izgága tulmozgása miatti elszigetelődese, fideszeseknek: »a politikai géniusz« szánalmas bénázása, napnál vilagosabban megmutatkozott. Nem először amúgy. De most az is látszott, hogy bár szociopata, azt azért levette, hogy undorral elkerülik. Az, hogy nem tapsolt, hozzá méltó sutyerák kicsinyesség. Olyan, ahogy civilizált emberek közt meg szokott jelenni. Végtelen kínosan. Most viszont élmény nézni a fejét, mert ő is érzi mennyire kevés. Iszonyat melója van benne, hogy nyilvánosan megvetik.”

Nyitókép:MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2023. február 11. 13:57
apád meg te vagy a sutyerák, görény!
laikus19
2023. február 11. 13:48
Gyakorlatilag évtizedek óta dúl egy eredetileg bolsevik rítus, (annak idején mások mellett Popper P., Litván Gy. voltak az úttörői), amit mostanra a neoliberális utódok is előszeretettel gyakorolnak, mégpedig, hogy felköpnek és aláállnak, holott senki nem kényszeríti, még csak nem is kéri erre őket. Most Bojár is beállt ebbe a hosszú sorba.
hakos
2023. február 10. 22:59
Szóval mi van a román elnökkel és az osztrák kancellárral, mivelhogy ők sem tapsolta? Szerintem meg pont ők viselkedtek tisztelettel Zelenszkijjel szemben, ahogy egy államfővel szemben illik, a többiek celebnek nézték és megtapsolták....
Saksafar
2023. február 10. 21:31
Aki ismeri a balos médiát az tudja, hogy milyen cikkek jelentek volna meg Orbánról, ha ő is tapsolt volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!