Márki-Zay Péter hazánk ezeréves történelmének legzseniálisabb politikusa

2023. február 08. 15:31

Nem rontott el semmit, most pláne nem teszi, a jövőben pedig még véletlen sem fog.

2023. február 08. 15:31
null
Herczeg Sándor
Facebook

„Azok számára, akik esetleg elmulasztották volna Márki-Zay mai évértékelőjét, annak ellenére foglalom össze a lényeget, hogy nem vagyok pszichonalitikus.

Hódmezővásárhely polgármestere szerint Márki-Zay Péter hazánk ezeréves történelmének legzseniálisabb politikusa, az egyetlen, aki képes legyőzni Orbán Viktort. (Aki nem így gondolja, az kettő + egy lehetőségből választhat: ostoba vagy áruló, netán mindkettő. Esetleg szabotőr.)

Semmiben sem hibázott, hibázik és nem is fog a jövőben sem. Szerinte ő az egyetlen, aki a rendszer ellenzéke és támogatja az üldözötteket, sőt, idézem: »ők merik bojkottálni a parlamentet«. (Ezt mondjuk nem értem, hiszen egy képviselőjük sincs, úgy meg azért nem túl nehéz bojkottálni.)

Mindemellett: okosabb, becsületesebb, tévedhetetlenebb, ügyesebb, hasznosabb, kulturáltabb és jobb bárkinél, aki jelenleg politizál Magyarországon, legyen bármelyik oldalon is. Nem beszélve arról, hogy ő nem függ az államtól, ezért őt Rogán Antal sem utasíthatja semmire, sőt »adakozásból és nem a Fidesztől kapott állami pénzből« akarnak élni. (Más kérdés, hogy ő polgármester, így a jelenlegi és egyetlen fizetése pont az államtól jön ma is, nagyjából 1.5 millió/hó.)

Tehát nem rontott el semmit, most pláne nem teszi, a jövőben pedig még véletlen sem fog, ezért az egyetlen értelmes választás ő, s persze a Mindenki Magyarországa Néppárt. (Az más kérdés, hogy rajta kívül – legalábbis 2022-ben – még 267 párt volt Magyarországon.)

Nagyjából ennyi. Kíváncsian várom hazánk további cirka 3.200 polgármesterének évértékelőjét. Persze lehet, hogy ők nem érnek rá ilyesmikre, mert napközben dolgoznak a településükön. De jogosultságuk és hatáskörük pont ugyanannyi lenne, mint Hódmezővásárhely városvezetőjének.”

Nyitókép: MTI / Ujvári Sándor

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. február 12. 14:52
Petya! Ezért leszkapsz a Gyurcsány házaspártól! Ők nudlik????!!! Politikai futó bolondok nagy éve lesz 2023! Hadházy Ákos Vona Gábor Kuncze Gábor Horn Gábor Fodor Gábor Mesterházy Attila Lendvai Ildikó Kunhalmi Ágnes Gyurcsány Ferenc Dobrev Klára Horvát Csaba Kunhalmi Ágnes Gyöngyösi Márton Gelencsér Ferenc Cseh Katalin Szabó Tímea Tordai Bence Fehér Miklós és védő ügyvédjeik: Zamencsik- Magyar duó
LancelotDuLac
2023. február 09. 03:43
Csak a politikai analfabéták ajánlhatták a politikai analfabéta Márki-Zayt miniszterelnök-jelöltnek, - vagy a "Fideszbérencek"! a biztos nyerés tudatában xDDDDDDDDDDDDDDD https://youtu.be/_VaGVIKufO8
p laci 51
2023. február 08. 22:27
Most ez komoly ?
Ólat a trolloknak
2023. február 08. 20:55
Ostobák voltak a szülei. Márki-Yay Nárcisznak kellett volna elnevezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!