Simor halála megoldana valamit?

2023. február 05. 10:17

Sajnos semmit. Legfeljebb egy kicsit jobb hely lenne a világ…

2023. február 05. 10:17
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Sajnos semmit. Legfeljebb egy kicsit jobb hely lenne a világ…”

 

Orbán haláláról elmélkedett Simor András egy izraeli lapnak

Hosszú interjút adott Simor András közgazdász, a Magyar Nemzeti Bank egykori elnöke az izraeli gazdasági portálnak, a héber nyelvű Calcalistnek az „Orbán-rendszerről". A magát „politikailag liberálisnak, gazdasági értelemben konzervatívnak" tartó közgazdász szerint a forint euróhoz viszonyított értéke a felére zuhant, a termelékenység alacsony, az innováció haldoklik, a gazdasági fejlődés megállt, az infláció uniós rekordértéken áll.

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 07. 16:01
Egy szinten vagytok a hotelességben szlováákrendszámos, népszabadságos bajer. Amiben ő különb nálad, hogy magasabb siznten hazudozva lopott, mint te. Te csak egy piti sajtópatkány vagy, ami önkormányzati lakásokkal mutyizott, míg tehette, de a simor nagyban játszot, egy egész országot árult a haverjainak. A köpcös geci gazdád mégsem számoltatta el. Te meg nekünk pampogsz, ahelyett, hogy a gyáva, szarrá zsarolt köpcös gecinek magyaráznád el,l hogy ezeknek a simor féle disznóknak a helye a börtön, nem Budaházié és társaié, mert bennük több a tisztesség, mint benned, a köpcös geciben és a sameszaiban simorostól.
NERbot
2023. február 06. 13:12
Bayer Zsolt a keresztény felebaráti szeretet egyik legnagyobb és legékesszólóbb hazai képviselője.
szintetikus
2023. február 06. 08:45
Bayer nem akar előre menni?
Jooee
2023. február 05. 21:06
Azért egy trógerrel kevesebb lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!