Csak egy jó tanács

2023. február 01. 08:08

Röviden: Orbán Balázsnak mondom, semmi értelme szóba állni ezzel a Freund nevű kis g*civel.

2023. február 01. 08:08
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Röviden: Orbán Balázsnak mondom, semmi értelme szóba állni ezzel a Freund nevű kis g*civel.

Kitört a tweetháború Orbán Balázs és Daniel Freund EP-képviselő között

Záporoznak a tweetek Orbán Balázs és Daniel Freund közösségi oldalán, amelyben egymásnak üzengetnek. A vita kiindítója a Transparency International legfrissebb jelentése volt.Kiadta a Transparency International 2022-es jelentését, a korrupciós index alapján vizsgálták, hogy milyen szinten van a korrupció a világ országaiban. Az országokat egytől százig terjedő skálán pontozzák, minél nagyobb a szám, annál kevésbé korrupt az adott ország. Az Európai Unión belül pedig Magyarország kapta a legkevesebb pontot, egészen pontosan 42-t.

Egy évvel ezelőtt az Európai Unión belül Bulgária volt 42 ponttal a legkorruptabb ország a Transparency International jelentése szerint, Magyarország 43 ponttal az utolsó előtti helyen állt, a szerepek azonban mostanra megcserélődtek.

Orbán Balázs, a miniszterelnök stratégiai igazgatója erre Twitteren reagált, miszerint:»Magyarország alacsony értékelést kapott egy olyan listán, amit egy Soros által finanszírozott NGO készített. Micsoda meglepetés! Akad bárki, aki komolyan veszi őket?”

Gyorsan érkezett rá a válasz Daniel Freund EP-képviselőtől, aki azt írta:

Szerencsére már senki sem vesz titeket komolyan. / Thankfully, nobody is taking you guys serious anymore.

A miniszterelnök stratégiai igazgatója sem tétlenkedett sokáig, újabb Twitter-bejegyzésben üzent az EP-képviselőnek:

Úgy hallottam, hogy ez mostanában elég népszerű dal a baloldali képviselőtársaid körében az Európai Parlamentben. #KatarGate”

 Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. február 02. 21:21
A magyar szolgálatok nem találnak egy pakit, aki eltörné a kezét lábát ennek a hitetlen gyaurnak?
Vakfolt
2023. február 01. 22:52
Ha a szarral birkózol, és még le is győzöd, akkor is szaros leszel. Disznóval birkózni fáradságos, minden csupa szar lesz, és a disznó még élvezi is. A kommunisták nem érvelnek, hanem mocskolnak, ha be is bizonyítod, hogy hazudtak, sokakban akkor is ott marad, hogy valami összefüggés van te és a mocsok között.
Lajoss
2023. február 01. 12:59
A lovag keresztes Zsozsó..gratulálok,Magyarország!
Balatonakarattya
2023. február 01. 12:32
Ok, hogy negligálja, de nem vitatja. Orbán Balázs és Bayer Zsolt kéz a kézben örül, hogy Európa legkorruptabb országában élhet. Na persze, részei a rendszernek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!