Kéz, ami etet: nincsen harmadik út

2023. február 06. 15:46

Az ellenzéki szavazóknak ezúttal is a belgák szerepe jutott.

2023. február 06. 15:46
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
PestiSrácok.hu

„Puzsér és a többi könyökvédős közíró azért választja mégis nyugatot, mert jól fizet. Vagy legalább a fizetség reményével kecsegtet. Jár érte pénzdíjas konferencia, ösztöndíj, szálloda, gurulós bőröndben készpénz és megfelelő mennyiségű, követségi lazacos szendvics formájában kifejezésre juttatott elismerés és szeretet. Gyurcsány meg azért választja nyugatot, mert így düböröghet együtt az elefánttal. Mondd te, hogy nyugat, a te hangod mélyebb, és onnantól bárki, akire ez a hamis dilemma politikai afrodiziákumként hat, hát bizony Gyurcsányhoz tartozik. (Igen, kedves Róbert, azok a bizonyos indexes betűtészta levesek is Ferenc receptkönyvébe tartoznak.)

Bármennyire is nehéz kimondani, Gyurcsány az egyetlen valódi politikus a baloldalon, a többiek követő üzemmódba kapcsolt politikai kényszervállalkozók. Gyurcsány képes látni azokat az úgynevezett folyamatokat, és képes azokkal valamiféle viszonyt kialakítani, hasznot húzni belőlük. Egyedüliként felismerte, hogy ma azzal tud a töredezett ellenzéki oldalból tömböt szervezni maga alá, ha beáll középvezetőnek a nagybetűs Nyugat és a nagybetűs Nyugat megbízásából autopilot-módban hülyeségeket bégetők közé. Maharadzsa akar lenni az indiánok között – hogy a tengeren túlról Magyarországot irányítani akaró erők műveletlenségére is tegyek egy finom utalást.

Szálasi Ferenc volt annyira retardált, hogy hirtelen felindulásból ő is küldött egy helytartót Németországba, ha már a Birodalom küldött egyet. Nem viccből csinálta, ő mélyen hitt abban, hogy az új világrend úgy működik, hogy a szövetséges államok nem nagykövetet, hanem helytartókat delegálnak egymáshoz. Elmebeteg volt, de legalább egyenlőnek képzelte magát a Birodalommal, ezért szolgálta ki azt utolsó előtti csatlósként (az utolsó Szlovákia volt). Gyurcsányban vajon lesz annyi kurázsi, hogy ő is küld egy középvezetőt Washingtonba?”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. február 14. 08:06
Gyurcsányi kéz? Az hülyeséggel etet
lofejazagyban
2023. február 07. 08:06
az utolsó csatlós Ausztria volt, Szlovákia az utolsóelőtti csatlós volt.
Namond
2023. február 06. 23:16
Kapd be a faszod Ambrózy. A polgárok etetik az orgazda Orbánt, a segghülye csak vissza oszt, mint Kádár. Orbán a jó apát játssza, nem nemzetünk vezetője, hanem megvezetője.
nemecsekerno_007
2023. február 06. 21:32
Túl sok nálunk az indián, aki a gyarmatosítók szolgálatába állt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!