Az „ártatlan”, „szivárványos dumcsi” korának véget kell vetni!

2023. február 21. 20:55

A nyílt társadalom hálózata által finanszírozott »civilek« uniós forrásokkal megtámogatott évtizedes agymosása mindeközben zakatol.

2023. február 21. 20:55
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Facebook

„Az »ártatlan«, »szivárványos dumcsi« korának véget kell vetni!

Pedofil bűncselekmények rázzák meg a hazai iskolákat. A nyílt társadalom hálózata által finanszírozott »civilek« uniós forrásokkal megtámogatott évtizedes agymosása mindeközben zakatol. Ezek a szervezetek – pl. a Háttér Társaság a Melegekért – »genderérzékenyítő« (agymosó) kiadványokkal, képzésekkel árasztják el az iskolák környékét, megkerülve a gyermekvédelmi törvényt. Például a Háttér egyik, Európai Bizottság által támogatott, »LMBT érzékenyítő képzés« c. füzete arra biztatja a nevelőket, hogy »bátran, természetesen vállalják fel identitásukat« – bármi legyen is az. Igen, ez az az Európai Bizottság, mely egyébként is százmillióval szponzorálta az elmúlt években fenti szervezetet - és amely lényegében a gyermekvédelmi törvény miatt nem hajlandó megnyitni a Magyarországnak egyébként járó brüsszeli forrásokat. Összenő, ami összetartozik - mi viszont nem adjuk a gyerekeinket, ezt soha nem látott többség, 3,7 millió ember erősítette meg a tavalyi népszavazáson. A pedofíliára nincs bocsánat, a genderpropaganda pedig nem egy jópofa szivárványos dumcsi, hanem a gyerekeinkre leselkedő legnagyobb veszély!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2023. február 22. 16:13
Új, átfogó törvényre van szükség a homo- és transzszexualizmus nyomulása ellen, totális politikai terrorja és agymosása ellen. Mindenek előtt a pszichológiai szakmában kéne rendet tenni. Ezeket a mérgező, hazug buzista egyesületeket pedig be kell tiltani. A külföldi családpárti egyesületeket ugyanakkor támogatnia kell a kormánynak. https://keresztenyszocialis.blogspot.com/2022/06/kulon-uj-torvenyre-van-szukseg.html?view=magazine
-Zsolt-
2023. február 22. 14:03
Zakatol a Központpercek agymosó propaganda. Mára is megvolt a kétperces gyűlölet.
csulak
2023. február 22. 13:21
a degeneraltakat le kell vadaszni
péterx
2023. február 22. 12:24
Az egyházaknak sokkal nagyobb erővel kellene képviselnie azt az antropológiát, mely éles kritikával illetheti a gender-lobbi ideológiáját. Persze, innen érthető az egyház elleni pedofil-vádak állandó napirenden tartása a liberálisok részéről. Mert ugye, a legjobb védekezés a támadás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!