Hol voltál eddig, ember?

2023. február 08. 07:14

Most derült ki a saját brüsszeli cimboráidról, hogy egy bőrönd pénzzel bármelyik ország vehet magának egyet!

2023. február 08. 07:14
null
A kopasz oszt
Facebook

„Itt van ez a Gwendolin Delbos-Corfield nevű brüsszeli báb, aki valószínűleg a soron következő zsebkutyája Sorosnak.

Na, ez a lény azt mondja, tart attól, hogy Magyarország külföldi befolyás alatt áll. Hát hol voltál eddig, ember?

Most derült ki a saját brüsszeli cimboráidról, hogy egy bőrönd pénzzel bármelyik ország vehet magának egyet!

Magyarország meg annyira jól van, hogy áprilisban 2/3-al verték el a 4 milliárd forintnyi dollárral megvett dollárbaloldalt! – velük is biztos jóban vagy –.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatam
2023. február 08. 15:19
"Évek óta tudjuk, hogy a magyar kormány szervei, a titkosszolgálatok az oroszoknak szivárogtatnak." Nem értem, ez az odavetett megjegyzés miért nem érte el a magyar kormány ingerküszöbét. Nem kellene megkérdezni képviselő asszonyt, hogy egészen pontosan hány éve, és kik tudnak erről a szivárogtatásról? Mit tettek ellene ezek a személyek, mikor jelentették az EU illetékeseinek, ami a tudomásukra jutott? Konkrétan mi az, amit tudnak: mikor, hol, ki, kivel, mit? Évek óta tudjuk, hogy ha ezeket a kérdéseket senki nem teszi fel hivatalosan, akkor rövidesen úgy hivatkoznak erre a minden alapot nélkülöző kijelentésre, mint egy bizonyításra nem szoruló, a megvádolt kormány által se vitatott tényre.
Pierre
2023. február 08. 14:18
"Évek óta tudjuk, hogy a magyar kormány szervei, a titkosszolgálatok az oroszoknak szivárogtatnak." Delbos-Corfield szerint naponta születnek cikkek arról, mekkora veszélyt jelent Oroszország a régióra, de arról senki nem beszél, hogy ebben részt vesz egy uniós ország is. A politikus beszélt arról is, mekkora teret nyert Magyarországon a félrevezetés, a manipuláció. "Mindössze tíz évre volt szükség a félrevezetés kiépítéséhez és ez számomra elképesztő. A legutóbbi választásokat a Fidesz két dologra építette. Az első az volt, hogy a kormány elhitette az emberekkel azt, hogy az Európai Unió fiatal magyarokat küldene a háborúba, Ukrajnába. A második dolog egy teljes képtelenség volt arról, hogy az Európai Unió az iskolás gyermekek nemének megváltoztatására készül. Számomra hihetetlen az, hogy egy ennyire elképesztő információ létezhet és terjedhet egy országban és ezt tényleg elhiszik az emberek." https://hu.euronews.com/my-europe/2023/02/07/az-ep-jelentestevoje-szerint-magyarorszag-veszelyt-jelent-az-eu-ra-a-nagy-orosz-befolyas-m
nyugalom
2023. február 08. 13:33
Ez is csak egy kaili-féle!
formaegy
2023. február 08. 10:12
Van egy bája amikor a történelem legaljasabb korrupt gyilkos libsi-komcsi-náci férgek karattyolnak. Ha ez a nőnek nevezett förmedvény lehúzná magát a wc-n, még a szar is menekülne a budiból. Vajon mennyit tömtek a zsebébe? Gyurcsányné vagy MZP "kerülő" úton.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!