Károlyi Mihálytól, Rákosi Mátyástól, Kádár Jánostól, Aczél Györgyön és Hajdú Jánoson át Gyurcsány Ferencig

2023. január 09. 22:16

Mondjuk ki sommásan: hazaárulók.

2023. január 09. 22:16
null
Stefka István
Stefka István
PestiSrácok.hu

„Egy tőről fakadnak. Na, nem származásilag, hanem ideológiailag, mert mind a hatan és környezetük, követőik liberális, marxista, nemzetközi, elkötelezett globalista, internacionalista elveket követ és tagadják mindazt, ami nemzeti, ami hagyomány, ami európai, ami keresztény. Mondjuk ki sommásan: hazaárulók.

Ezt az írást annak kapcsán írom, hogy meghalt a Kutyaszorító szerzője, Duray Miklós, a felvidéki magyarság utolsó lelkiismerete, aki merte kimondani, hogy az őshonos magyarságot Csehszlovákiában, most Szlovákiában igenis elnyomják, háttérbe szorítják kulturális, nyelvi identitását, tiltják autonómia törekvéseit és egyre jobban szűkítik a magyarság életterét.

Most nemcsak arról írnék, hogy mekkora veszteség a Szlovákiában élő magyarságnak, nekünk, az összmagyarságnak Duray Miklós elvesztése, hanem arról, hogy immár több mint száz éve mekkora árulásokat követnek el a megmaradt Magyarországon élő, idegenül érző, de magyarul beszélő álmagyarok, akik mindent elkövetnek, hogy felszámolják, még az emlékét is a Kárpát-medencében élő honfoglaló, őshonos magyarságnak.”

Fotó: Mátrai Dávid

Karácsonyi előfizetési akció
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik